Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпен бойлер Atlantic CALYPSO 100 л.

Термопомпен бойлер Atlantic CALYPSO 100 л.

3199,00 лв.

Код: Atlantic CALYPSO 100 л.bc Категория:

Описание

Термопомпен бойлер Atlantic CALYPSO 100 л. е иновационен продукт, който осигурява удобно и икономично решение за вашите нужди от гореща вода. С високо ефективна технология, този бойлер предлага до 75% икономия на електроенергия в сравнение с традиционните методи на нагряване. Затова когато избирате система за отопление на вода, Atlantic CALYPSO 100 л. е идеалното решение за вашия дом.

Висока ефективност и икономия на енергия

Термопомпеното устройство е проектирано да улавя и използва топлината от въздуха, което значително намалява разходите за електрическа енергия. Това го прави не само екологично, но и икономически изгодно решение.

Подобрено чувство за комфорт

Бойлерът предлага бързо нагряване на водата, което е необходимо за домакинствата. Ниските нива на шум при работа също допринасят за вашето спокойствие и комфорт.

Иновационни технологии

Анти-корозионната технология и Steatite керамичният нагревател осигуряват дълъг живот на бойлера, което е изключително важно за дългосрочната инвестиция, която правите.

Дерева на новото поколение емайл

Качеството на диамант, в комбинация с иновационната конструкция на бойлера, гарантира, че устройството ще издържи на високи температури и напрежение, осигурявайки ви надеждност и дълготрайност.

Удобна работа със смарт функции

Бойлерът е проектиран с удобен интерфейс, който позволява на потребителите лесно да настроят желаната температура. Смарт функциите предлагат контрол над системата от разстояние, което е особено изгодно за заети домакинства.

Индивидуални настройки

Можете да зададете индивидуални настройки на температурата и време за нагряване, което ви позволява да оптимизирате използването на бойлера според вашите нужди.

Екологични предимства

Използването на элементы с висока ефективност не само намалява вашите разходи за енергия, но и минимизира въглеродния отпечатък на вашето домакинство. Вдъхновени от екологичните тенденции, Atlantic CALYPSO 100 л. е перфектният избор за всеки дом.

Лесен монтаж и поддръжка

Системата е проектирана да бъде лесна за инсталиране и поддръжка, което е особено важно, ако искате да се уверите, че всичко е в ред. Освен това, наличността на резервни части е гарантирана, което протестира вашия бойлер с необходимата поддръжка.

Не на последно място, термопомпен бойлер Atlantic CALYPSO 100 л. е решението, от което се нуждаете, ако искате да постигнете максимален комфорт и икономия на ресурси в дома си.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!