Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

FS EXPLORER COZY 270 л

FS EXPLORER COZY 270 л

4799,00 лв.

Код: ATLANTIC ATL 270 FS EXPLORER COZYbc Категория:

Описание

### Въведение в FS EXPLORER COZY 270 л

Продуктът FS EXPLORER COZY 270 л е идеалното решение за всички, които търсят ефективност и икономия на енергия. С уникалната си хибридна технология и внимание към детайлите, този нагревател ще превърне вашето пространство в уютно и комфортно място през всеки сезон.

Технологията на FS EXPLORER COZY осигурява до 70% икономия на енергия, което го прави идеален избор за домакинства, които искат да намалят своите разходи за електричество. С COP = 3,8, нагревателят не само запазва топлината, но също така спомага за намаляване на въглеродните емисии, което е изключително важно за опазване на околната среда.

Предимства на FS EXPLORER COZY 270 л

Хибриден ACI анод

С уникалния хибриден ACI анод, FS EXPLORER COZY предлага оптимална защита от корозия. Това е ключово предимство, което увеличава живота на устройството и същевременно осигурява безопасност.

Цифрово дистанционно управление

С модерното цифрово дистанционно управление, потребителите могат лесно да настройват температурата, да задават програми и да следят индикатора за ниво на топлата вода. Възможността за настройка на режим отсъствие предлага допълнителна удобство за динамичния начин на живот.

Технически спецификации

Енергийна ефективност

FS EXPLORER COZY се характеризира с висока енергийна ефективност, съобразена с най-новите стандарти. Неговият уникален COP 3,8 увеличава производителността, намалявайки нуждата от допълнително затопляне. Това прави устройството не само удобна, но и икономически изгодна инвестиция.

Съвременен дизайн

Със стилен и модерен дизайн, FS EXPLORER COZY се вписва перфектно във всяко интериорно решение. Независимо дали се използва в жилищни или офис пространства, той ще привлече вниманието и ще добави елегантност на помещението.

Лесен монтаж

Монтажът на FS EXPLORER COZY е лесен и може да бъде извършен от квалифицирани специалисти. Устройството предоставя подробно ръководство за инсталация, което улеснява настройката и пускането в експлоатация.

Задоволство на клиента

С FS EXPLORER COZY получавате не само качествен продукт, но и отлично обслужване на клиента. Многобройни положителни отзиви от потребители доказват надеждността и издръжливостта на устройството, както и безпроблемната поддръжка след продажба.

FS EXPLORER COZY 270 л е повече от обикновен нагревател. Той е инвестиция в комфорт и икономия, предоставяйки ви всичко необходимо за топлина и уют във вашия дом.

Не чакайте повече! Потопете се в удобството, което предлага FS EXPLORER COZY и направете вашето пространство приятно и приветливо.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!