Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI ECO KEX-12KTGI / KEX-12KTGO

Инверторен стенен климатик KAISAI ECO KEX-12KTGI / KEX-12KTGO

939,00 лв.

Код: KEX-12KTGI / KEX-12KTGObc Категория:

Описание

Представяме ви инверторния стенен климатик KAISAI ECO KEX-12KTGI / KEX-12KTGO, който предлага най-съвременна технология за контрол на температурата и климатизация на вашето пространство по най-ефективен начин. Със стилен дизайн и мощност от 12 000 BTU, този климатик не само осигурява охлаждане и отопление, но и добавя елегантност на вашия интериор.

Технология и иновации

Инверторната технология е в основата на нашия климатик. Тя позволява на уреда да регулира мощността си в зависимост от текущите нужди на помещението. Това означава, че климатикът поддържа постоянна температура, без да включва и изключва постоянно, така че да пести енергия и ресурси.

Енергийната ефективност

KAISAI ECO KEX-12KTGI / KEX-12KTGO е с енергиен клас A++/A+, което го прави един от най-ефективните климатични уреди на пазара днес. С SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) от 6.10 за охлаждане и SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) от 4.00 за отопление, можете да бъдете сигурни, че вашите сметки за електричество ще бъдат значително по-ниски в сравнение с конвенционалните климатици.

Функции и предимства

  • Wi-Fi управление: С вградена Wi-Fi свързаност, можете да управлявате климатичната система от разстояние, което е перфектно за хора с динамичен начин на живот.
  • Тиха работа: Въпреки мощността си, климатикът работи на много ниски нива на шум, така че не пречи на вашия комфорт.
  • Филтрация: Система за пречистване на въздуха, която улавя прах и алергени, осигурявайки чист въздух и по-здравословна среда.

Лесен монтаж и поддръжка

С монтаж с отстъпка 50% за жителите на гр. София, KAISAI ECO KEX-12KTGI / KEX-12KTGO е идеален за всяко домакинство. Процесът на инсталиране е бърз и лесен, с минимални разходи и максимален комфорт. Обслужването на устройството също е изключително просто, което прави поддръжката му лесна задача.

Гаранция и поддръжка

Купувайки нашия инверторен климатик, получавате 36 месеца гаранция, която осигурява спокойствие и увереност в качеството на продукта. Нашата обслужваща мрежа е на разположение 24/7, за да отговори на всякакви въпроси и технически запитвания.

Заключение

Климатикът KAISAI ECO KEX-12KTGI / KEX-12KTGO е идеалното решение за всеки, който търси ефективно, енергийно спестяващо и стилно решение за климатизация. С инверторната си технология и множество функции, той е способен да удовлетвори и най-високите изисквания за комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!