Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI ECO KEX-24KTKI / KEX-24KTKO

Инверторен стенен климатик KAISAI ECO KEX-24KTKI / KEX-24KTKO

1959,00 лв.

Код: KEX-24KTKI / KEX-24KTKObc Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните стенни климатици с KAISAI ECO KEX-24KTKI / KEX-24KTKO! Този продукт е идеален за вашия дом или офис, осигурявайки безпроблемно охлаждане и отопление, когато имате нужда от него. С иновативната инверторна технология, този климатик не само че пести енергия, но и предлага изключителна производителност с енергиен клас A++/A+. Стенният климатик KAISAI ECO е не само практичен, но и стилен, и лесно ще се впише във всяка обстановка.

Как работи инверторната технология?

Нека разгледаме по-подробно как точно работи тази иновативна инверторна технология. В традиционните климатици, компресорът работи с пълна мощност, за да охлади или затопли пространството, а след това спира. Напротив, инверторните климатици регулират мощността на компресора, така че той да работи на оптимални нива в зависимост от необходимостта за охлаждане или отопление. Това не само намалява разходите за електрическа енергия, но и удължава живота на уреда.

Предимства на инверторния климатик KAISAI ECO

  • Висока енергийна ефективност: С SEER 6.10 и SCOP 4.00, този климатик е проектиран да ви спести значителни пари върху сметките за електричество.
  • Удобство: С функцията за Wi-Fi управление, можете да управлявате климатичната система от всяка точка, независимо къде сте – в дома или на работа.
  • Силен и тих: KAISAI ECO KEX-24KTKI / KEX-24KTKO е проектиран да работи тихо, така че да не ви смущава.

Как да инсталирате климатик KAISAI ECO?

Инсталирането на климатик KAISAI ECO е лесно и бързо. Нашият екип предлага 50% отстъпка при монтаж за жители на гр. София, така че не пропускайте тази уникална възможност! Процесът на инсталация включва:

  1. Избор на правилното място за инсталиране на вътрешното и външното тяло.
  2. Монтиране на климатика, свързване на инсталацията и проверка на функционирането.
  3. Обучение на потребителя как да използва климатичната система.

Гаранция и поддръжка

Вие получавате 36 месеца гаранция за климатик KAISAI ECO, което ви дава спокойствие. Препоръчваме редовна поддръжка, за да се осигури оптималната работа на уреда и да удължите живота му. С правилната поддръжка, можете да избегнете скъпоструващи ремонти и да се насладите на комфортната температура във вашия дом през цялата година.

Заключение

Ако търсите надежден, енергийно ефективен и стилен климатик, инверторният стенен климатик KAISAI ECO KEX-24KTKI / KEX-24KTKO е отличен избор. Не само че предлага изключителна производителност, но и ще спести пари в дългосрочен план. Свържете се с нас за повече информация и резервирайте вашия климатик още днес!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!