Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI GEO KGE-18GRHI

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI GEO KGE-18GRHI

849,00 лв.

Код: KAISAI GEO KGE-18GRHIbc Категории: ,

Описание

В днешно време, климатизацията на нашите домове и офиси е важна компонента от комфортния живот. Стенният инверторен климатик KAISAI GEO KGE-18GRHI е идеалното решение за вашите нужди от климатизация. Със своите иновативни технологии, той предлага висока енергийна ефективност, което е от съществено значение за намаляване на разходите за електрическа енергия и обозначаване на устойчиво управление на ресурсите.

Основни характеристики на KAISAI GEO KGE-18GRHI

Този модел климатик се отличава с редица функции, които го правят изключително подходящ за всякакъв вид помещения. Независимо дали става дума за апартамент, офис или търговски обект, KAISAI GEO KGE-18GRHI ще се справи с предизвикателствата на всяка среда.

Енергийна ефективност

KAISAI GEO KGE-18GRHI е проектиран с внимание към енергийна ефективност, което го прави идеален избор за потребители, които търсят икономичен вариант. С клас A++ за охлаждане и отопление, този климатик значително ще намали вашите сметки за ток.

Компактни размери

Климатикът е създаден с компактни размери, което го прави идеален за малки пространства, където е необходимо да се спестява място. Лек и със стилен дизайн, той лесно се интегрира във всяка интериорна среда.

Тих режим на работа

С тихия режим на работа KAISAI GEO KGE-18GRHI е подходящ за спални и учебни стаи. Не само, че осигурява необходимото охлаждане, а също така и спомага за спокойствие и концентрация.

Предимства на инверторната технология

Инверторната технология, която KAISAI GEO KGE-18GRHI прилага, е основен аспект на неговата функционалност. Тя позволява на климатикa да работи по-ефективно, поддържайки постоянна температура и спестявайки енергия.

По-добро управление на температурата

Тази технология обуславя по-добро управление на температурата, като прилага интензивна работа само когато е необходимо, и намалява мощността, когато условията са оптимални.

Намаляване на шумовото ниво

С инверторната технология сме свидетели на значително по-ниски шумови нива в сравнение с традиционните модели, което прави KAISAI GEO KGE-18GRHI подходящ за всякакви помещения.

Повишаване на комфорта

С постоянна и прецизна температура, комфорта на живущите е значително повишен, което е един от най-важните аспекти при избора на климатик.

Управление и настройка

KAISAI GEO KGE-18GRHI предлага лесно управление и настройка, което го прави удобен за потребителите. С дистанционното управление или приложение за смартфон, можете от далеч да регулирате настройките на климатичната система.

Интуитивно дистанционно управление

Дистанционното управление е проектирано да бъде интуитивно и лесно за употреба, като предлага достъп до всички функции на климатика с едно натискане на бутон.

Мобилно приложение

Мобилното приложение също е на разположение, което позволява на потребителите да контролират климатика си от всяко място, предлагащо ново ниво на удобство и контрол.

Поддръжка и профилактика

KAISAI GEO KGE-18GRHI е проектиран с внимание към минимална поддръжка. Редовно почистване на филтрите и проверка на системата ще осигурят оптимална работа на климатика в дългосрочен план.

С KAISAI GEO KGE-18GRHI получавате надеждност, качество и иновации в климатизацията, които ще ви служат дълги години напред.

Не пропускайте възможността да направите живота си по-комфортен със стенния инверторен климатик KAISAI GEO KGE-18GRHI.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!