Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI GEO KGE-12GRHI

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI GEO KGE-12GRHI

649,00 лв.

Код: KAISAI GEO KGE-12GRHIbc Категории: ,

Описание

Въведение

Стенният инвертор KAISAI GEO KGE-12GRHI е най-новата иновация в областта на климатизационните технологии. Създаден с внимание към детайлите и с акцент на енергийна ефективност, този стенен климатик е идеалният избор за дома или офиса. Съчетава елегантен дизайн с мощно охлаждане и отопление, предоставяйки ви комфорт през всички сезони.

Ключови Особености на KAISAI GEO KGE-12GRHI

Икономия на енергия

KAISAI GEO KGE-12GRHI е проектиран да бъде изключително енергоефективен. С най-висок клас на енергийна ефективност A+++ в режим на охлаждане и нагряване, този климатик ще ви помогне да намалите разходите за електрическа енергия. Инверторната технология осигурява променлива производителност, което означава, че климатикът автоматично регулира мощността си в зависимост от външната температура, за да осигури оптимален комфорт.

Тих режим на работа

Климатизаторът KAISAI GEO KGE-12GRHI работи тиха независимо от режимите. С максимално ниво на шум от 19 dB, вие спокойно ще можете да работите или да спите, без да бъдете смущавани от досадни шумове. Перфектен е за спални, учителни и офиси, където тишината е от съществено значение.

Модерен Дизайн

С елегантния си и стилен дизайн, стенният инвертор KAISAI GEO KGE-12GRHI лесно се вписва в интериора на всяко помещение. Неговият компактен размер и минималистичен вид го правят предпочитан избор за модерните пространства. Серийният модел предлага налични два цвята: бял и черен, снабден с LED дисплей за още по-елегантен вид.

Приложение и Инсталация

Лесна Инсталация

KAISAI GEO KGE-12GRHI е проектиран да бъде лесен за инсталиране. С вградено ръководство за инсталация и ясни настройки, можете лесно да се справите сами или да наемете опитен техник. Този климатик е съвместим с различни стенни конструкции и системи, което го прави универсален избор.

Гаранция и Поддръжка

Климатикът KAISAI GEO KGE-12GRHI идва с гаранция от 5 години, което осигурява допълнително спокойствие за вашата инвестиция. Подръжката на устройството е лесна благодаря на неговите висококачествени компоненти, които изискват минимална намеса. Препоръчваме редовна годишна проверка за оптимална работа.

Най-добри практики за употреба

За максимална ефективност, уверете се, че климатикът е инсталиран на правилното място, далеч от пряка слънчева светлина и високи топлинни източници. Дръжте филтри чисти и редовно проверявайте нивата на фреон, за да осигурите дългосрочна продължителност на живота на устройството.

Заключение

KAISAI GEO KGE-12GRHI е идеалният вариант за тези, които търсят надежден и стилен климатик с множество функции за комфорт. С неговата способност да работи енергийно ефективно и тихо, можете да се насладите на перфектната температура в дома или офиса. Не направете компромис с комфорта — изберете KAISAI GEO KGE-12GRHI!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!