Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло подов тип инвертор KAISAI KFAU-17HRG32X

Вътрешно тяло подов тип инвертор KAISAI KFAU-17HRG32X

979,00 лв.

Код: KFAU-17HRG32Xbc Категории: ,

Описание

Климатикът KAISAI KFAU-17HRG32X е инверторно подово тяло, проектирано с цел да осигури комфорт и ефективност по време на горещите летни дни и студените зимни месеци. С интуитивен дизайн, той е идеален за всекидневни и офиси, предлагащ висока производителност при ниски нива на шум. Неговата инверторна технология позволява плавно регулиране на температурата и значително спестяване на енергия.

Технически параметри

KAISAI KFAU-17HRG32X е с мощност 17,000 BTU, което го прави способно да охлажда средни и големи помещения. Неговите размери позволяват лесен монтаж на стена, а също така е проектиран да функционира без проблеми при температура от -15°C до 50°C. Включва и режим на отопление, който автоматично се активира при необходимост.

Предимства на инверторната технология

Инверторните климатици са известни с високата си ефективност и енергийна икономичност. KAISAI KFAU-17HRG32X може да намали разходите за електричество с до 30% в сравнение с традиционните модели. Системата автоматично регулира скоростта на компресора, за да поддържа постоянна температура, без флуктуации.

Лесно управление и операторски интерфейс

Климатикът разполага с дистанционно управление, прилагано с интуитивен интерфейс, което позволява лесно настройване на желания режим, температура и скорост на вентилатора. За допълнителен комфорт, апаратът е с таймер функция за автоматично изключване или включване.

Дизайн и естетика

KAISAI KFAU-17HRG32X притежава модерен и елегантен дизайн, който се вписва лесно в различни интериори. Неговата компактна форма го прави подходящ за малки пространства, а естетическият завършек добавя стил към помещението. Идеален е за офис сгради, жилищни пространства и търговски обекти.

Монтаж и поддръжка

Процесът на инсталация е бърз и лесен. KAISAI KFAU-17HRG32X изисква минимални модификации в помещенията. При редовна поддръжка, климатиците гарантират дълготрайна и надеждна работа, а чистенето на филтрите е минимално и просто.

Представяне на специфични функции

Климатикът предлага множество функции, включително режим ‘Сън’, който регулира температурата през нощта, а също така функция за ‘Бързо охлаждане’, която осигурява оптимален комфорт в кратки срокове. Неговата филтрираща система елиминира замърсяванията и ненужните неприятни миризми от въздуха.

Заключение

KAISAI KFAU-17HRG32X инверторно подово тяло е идеалното решение за всеки дом или офис, който търси качествена; и енергийно ефективна климатична система. Неговите иновационни технологии и естетически вид предлагат максимален комфорт и удобно използване. Инвестирайте в KAISAI и се насладете на свеж и чист въздух независимо от сезона.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!