Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI KLB-18HRHI

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI KLB-18HRHI

849,00 лв.

Код: KLB-18HRHIbc Категории: ,

Описание

Вътрешното тяло стенен тип инвертор KAISAI KLB-18HRHI е идеалното решение за вашия дом или офис, предоставяйки невероятно удобство и ефективност. С модерна инверторна технология, това климатично устройство осигурява бързо и равномерно отопление и охлаждане, независимо от условията навън.

Основни характеристики на KAISAI KLB-18HRHI

Eнергийна ефективност е основният приоритет при проектирането на KAISAI KLB-18HRHI. С енергийен клас A+++, това устройство гарантира ниски разходи за електричество без компромис в производителността. Инверторната технология позволява плавно регулиране на капацитета, което спомага за оптимизиране на потреблението на енергия.

Дизайн и компактност

Със стилния си и елегантен дизайн, KAISAI KLB-18HRHI с лекота се вписва в интериора на всяко помещение. Неговите компактни размери го правят идеален за тясни пространства, като не заема излишно място. Цветовата гама и фините линии подчертават естетическата стойност на апарата.

Регулируеми настройки

KAISAI KLB-18HRHI предлага множество режими на работа, включително охлаждане, отопление, автоматичен режим, изсушаване и вентилаторски режим. С функцията за автоматично възстановяване, климатикът ще се върне в предишните си настройки след възстановяване на електричеството. Управлението на климатика е невероятно лесно, благодарение на дистанционното управление с интуитивен интерфейс.

Предимства на инверторните климатици

Изборът на инверторен климатик, като KAISAI KLB-18HRHI, носи множество предимства в сравнение с традиционните климатични системи. Някои от основните предимства включват:

Ниски разходи за поддръжка

Инверторната технология предоставя значителна икономия на разходи за работа, което на свой ред намалява нуждата от честа подмяна. С KAISAI KLB-18HRHI можете да сте сигурни, че парите ви няма да бъдат изразходвани напразно.

По-добро качество на въздуха

С вградени филтри, KAISAI KLB-18HRHI спомага за подобряване на качеството на въздуха в помещението, като улавя прах, микроби и алергени. Създаваща по-чисто и здравословно обкръжение, тя е идеалният избор за семейства с малки деца или хора, страдащи от алергии.

Тихо работа

KAISAI KLB-18HRHI работи тихо, така че не нарушава ежедневието ви. Това го прави идеален за спални и офиси, където е необходима тишина.

Опростено инсталиране

Монтирането на KAISAI KLB-18HRHI не изисква сложна подготовка. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с компетентен техник, който да се погрижи за инсталацията.

KAISAI KLB-18HRHI е подходящ за всякакви метеорологични условия, осигурявайки ви максимален комфорт по всяко време на годината. От охлаждане през лятото до отопление през зимата – той е всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате приятно у дома си.

Спецификация на продукта

  • Модел: KAISAI KLB-18HRHI
  • Тип: Стенен инверторен климатик
  • Енергийна ефективност: A+++
  • Режими на работа: отопление, охлаждане, автоматичен режим, изсушаване
  • Дистанционно управление: Да

Изберете KAISAI KLB-18HRHI за вашия дом или офис и се насладете на оптималната температура по всяко време на годината!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!