Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI KLB-12HRHI

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI KLB-12HRHI

599,00 лв.

Код: KLB-12HRHIbc Категории: ,

Описание

Вътрешното тяло стенен тип инвертор KAISAI KLB-12HRHI е идеалното решение за климатизиране на всякакви помещения. С неговата иновативна технология и висока енергийна ефективност, този климатик е проектиран да осигурява комфорт и надеждност. Подходящ е за домове, офис пространства и търговски обекти.

Технически спецификации

Климатикът KAISAI KLB-12HRHI разполага с редица впечатляващи технически характеристики. С мощност от 12 000 BTU, той предоставя оптимално охлаждане през летните месеци и комфортно отопление през зимата.

Енергийна ефективност

Този модел е с висок енергиен клас A+++, което гарантира ниски разходи за електрическа енергия. Системата разполага с инверторна технология, която осигурява плавно регулиране на температурата и по-малко колебания в енергийните разходи.

Управление и функции

KAISAI KLB-12HRHI предлага различни режими на работа, включително охладителен, отоплителен, автоматичен и режим на вентилация. Интуитивният дистанционен контролер позволява лесно управление на климатичната система, а наличието на таймер и функции за автоматично рестартиране добавят допълнително удобство.

Ползи от инверторната технология

Изборът на инверторен климатик предлага редица предимства.

По-доброто управление на температурата

Инверторните климатици, като KAISAI KLB-12HRHI, осигуряват по-точно и бързо достигане на желаната температура без резки колебания, което е особено важно за комфортна обстановка.

Намалени шумови нива

Благодарение на подобрената технология, кои инверторните климатици работят много по-тихо в сравнение с конвенционалните модели. KAISAI KLB-12HRHI е проектиран да работи на минимални шумови нива, позволявайки ви да се наслаждавате на спокойствието в помещението.

Отопление и охлаждане през цялата година

Този климатик не само охлади Вашето помещение през лятото, но и ще Ви осигури топлина през зимата. С ефективността на KAISAI KLB-12HRHI можете да се чувствате комфортно през всички сезони.

Лесна инсталация и поддръжка

Един от основните предимства на този модел е лесната му инсталация, което означава, че не е необходимо да се правят сложни модификации в помещението, за да се инсталира климатикът. Относително малките размери на устройството водят до лесно поставяне.

Дълготрайност и надеждност

KAISAI KLB-12HRHI е изграден с качествени компоненти, които осигуряват дълготрайност и надеждност на системата. Висококачествените материали, използвани при производството му, гарантират, че климатикът ще функционира безпроблемно в продължение на много години.

Естетичен дизайн

Със своя модерен и стилен дизайн, KAISAI KLB-12HRHI перфектно се вписва във всяко интериорно оформление. Той не само че е функционален, но също така добавя елегантност на помещението.

Обобщение

В заключение, Вътрешното тяло стенен тип инвертор KAISAI KLB-12HRHI представлява отличен вариант за всички, които търсят качествено и надеждно климатично решение. Неговата инверторна технология, висока енергийна ефективност и лесна инсталация го правят подходящ единица за всякакви нужди.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!