Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок KAISAI KCHP-SU110-RN8L – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа моноблок KAISAI KCHP-SU110-RN8L – отопление, охлаждане и БГВ

69000,00 лв.

Код: KCHP-SU110-RN8Lbc Категория:

Описание

Термопомпа моноблок KAISAI KCHP-SU110-RN8L е иновационен продукт, проектиран с цел осигуряване на комфорт и ефективност в отоплението и охлаждането на вашия дом или офис. С уникалната си инверторна технология, термопомпата предлага интелигентно управление на компресора и вентилаторите, което не само увеличава енергийната ефективност, но и драстично намалява разходите за електрическа енергия. С висока ефективност от клас A+++, KCHP-SU110-RN8L е не просто икономически изгодно решение, но и екологично, наследител на старите климатични технологии. Използвайки екологичен хладилен агент R32, продуктът спомага за намаляване на вредните емисии и запазва природата.

Защо да изберете термопомпа моноблок KAISAI KCHP-SU110-RN8L?

С термопомпа KAISAI нямате нужда да правите компромиси. Тя е проектирана за максимален комфорт по време на студените зимни месеци и горещите летни дни. Освен основните функции за отопление и охлаждане, термопомпата има и способността да произвежда вода за отопление до 65°C, което я прави перфектно решение за всички видове инсталации. Когато става въпрос за климатизация на вашето пространство, надеждността и производителността на продукта са изключителни.

Предимства на инверторната технология

Инверторната технология е ключов елемент на KAISAI KCHP-SU110-RN8L. Тя позволява на устройството да регулира мощността си в зависимост от нуждите на пространството, което води до по-малко потребление на енергия. В сравнение с традиционните системи, инверторните модели могат да спестят до 30-50% от разходите за енергия.

Висока енергийна ефективност

Когато избирате отоплителна и охладителна система, енергийният клас е от съществено значение. KAISAI KCHP-SU110-RN8L притежава рейтинг A+++, който означава, че системата е изключително ефективна. Това не само че спестява пари, но също така намалява вредното въздействие върху околната среда.

Екологичен хладилен агент R32

Обикновените хладилни агенти в много стари системи са вредни за околната среда. KAISAI KCHP-SU110-RN8L, обаче, използва екологичния хладилен агент R32. Той има значително по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с R410A и други традиционни хладилни агенти. Изборът на термопомпа с R32 означава, че правите отговорен избор за бъдещето на нашата планета.

Компактни размери

Термопомпата е проектирана да заема минимално пространство. С компактните си размери, тя може да бъде инсталирана почти навсякъде и е идеално решение за малки и средни апартаменти или бизнес пространства, където е необходима ефективна климатизация.

Цени и наличност

Пазарът предлага разнообразие от модели и цени, но KAISAI KCHP-SU110-RN8L представя перфектен баланс между качество и цена. Разгледайте офертите на наличността и изберете най-доброто за вашия дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!