Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO

Инверторен стенен климатик KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO

2259,00 лв.

Код: KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHObc Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните стенни климатици! Когато става въпрос за оптимален комфорт в дома, инверторният стенен климатик KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO е вашето решение за всякакви климатични условия. Този модел не само предлага висока ефективност и икономия на енергия, но също така осигурява и модерен дизайн, който се вписва в интериора на всеки дом.

Как работи инверторният климатик?

Инверторните климатици работят на принципа на променлива скорост на компресора, което позволява поддържането на постоянна температура в помещението. В допълнение, тук са включени и технологията за регулиране на охлаждането и отоплението, което представава сериозно предимство в контекста на икономия на енергия. KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO е проектиран да ни предостави контролиран комфорт без излишно разходване на енергия.

Енергийна ефективност и спестяване на енергия

Този модел е с отлично енергийно представяне – клас A++/А+++ означава, че можете да намалите значително сметките за електрическа енергия в сравнение с традиционните климатици. Параметрите на охлаждане (SEER) от 6.40 и отопление (SCOP) от 5.10 показват, че KAISAIICE е един от най-ефективните уреди на пазара.

Комфорт на всяка цена

Независимо дали искате да охладите или отоплите помещението, с KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO ще се радвате на оптимален комфорт. С капацитет от 24 000 BTU, този модел може да обслужва помещения с различна квадратура, от малки до големи къщи.

Преди да купите климатик

Преди да направите покупка на климатик, е важно да проследите необходимостите си и да съпоставите предлаганите опции. Тук влизат размерът на помещението, типът инсталация и бюджета ви. KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO предлага гъвкавост и удобство при инсталация, което ще направи избора ви още по-лесен.

Плюсове и минуси на модел KAISAI ICE

Както всеки продукт, и инверторният климатик KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO има своите предимства и недостатъци. Сред плюсовете му са:

  • Висока енергийна ефективност;
  • Модерно управление с WI-FI;
  • Гаранция от 36 месеца;
  • Лесна инсталация и поддръжка;
  • Комфортно охлаждане и отопление без проблеми.

Недостатъците могат да бъдат:

  • В началото инвестиране често е по-високо от стандартните модели;
  • Потенциално лесно разположение в помещения с малък капацитет.

Защо да изберете KAISAI?

KAISAI е известна марка в производството на климатична техника, предлагаща иновативни решения на достъпни цени. С инверторния климатик KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO, получавате комбинация от качество, стил и отлична производителност. Не на последно място, продуктът идва с поддръжка на клиентите и гаранция, която ви дава допълнителна сигурност.

Как да инсталирате климатик KAISAI?

Инсталацията на стенен климатик изисква професионален монтаж, за да се възползвате напълно от неговите възможности. Проверете, дали в района на инсталация имате достъп до електрически доставки и липса на стари инсталации. След като установите местоположението на инсталацията, монтажниците ще могат да поставят уреда и да извършат необходимите настройки.

Поддръжка и сервиз на инверторни климатици

Редовната поддръжка на вашия инверторен климатик KAISAI е от изключителна важност, за да поддържате ефективността му. Проверявайте редовно филтрите, а също така е препоръчително да правите годишен преглед от квалифициран специалист. Поддържането на уреда в добро състояние ще увеличи живота му и ще ви спести средства.

Не чакайте, а се възползвайте от инверторния стенен климатик KAISAI ICE KLW-24HRHI/KLWB-24HRHO, за да създадете идеалната климатизация в дома и офиса!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!