Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-24MEHI / KRP-24MEHO NORDIC

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-24MEHI / KRP-24MEHO NORDIC

2459,00 лв.

Код: KRP-24MEHI / KRP-24MEHO NORDICbc Категория:

Описание

Инверторният стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-24MEHI / KRP-24MEHO NORDIC е идеален енергийно ефективен уред за отопление и охлаждане на помещения. С типичната си конфигурация и иновативна технология, този климатик предлага множество предимства за потребителите, които търсят комфорт и надеждност по време на всякакви метеорологични условия.

Основни характеристики на инверторния стенен климатик KAISAI PRO HEAT

Този модел е проектиран с високи технологии, осигурявайки не само мощност, но и енергийна ефективност. Инверторната технология позволява на климатика да регулира автоматично мощността си, отговаряйки на текущите условия в помещението, като гарантира оптимален комфорт.

Енергийна ефективност

KAISAI PRO HEAT KRP-24MEHI / KRP-24MEHO NORDIC притежава енергиен клас A+++/A+++ – водещ в индустрията. Това означава, че уредът не само че спестява енергия, но и намалява разходите за електричество. С СЕЕР 8.50 за охлаждане и СОР 5.30 за отопление, този климатик е изключително изгоден.

Производителност и капацитет

С капацитет от 24 000 BTU, климатикът е подходящ за помещения с различни размери. Независимо дали искате да охладите голяма дневна или да отоплите спалня, KAISAI PRO HEAT ще осигури постоянно и приятно климата, без значение от външната температура.

Wi-Fi управление

Климатикът предлага и Wi-Fi управление, което позволява дистанционно управление чрез мобилно приложение. Това е удобно решение за хора, които искат да контролират климатизацията в дома си, докато са извън него.

Ползи от избора на KAISAI PRO HEAT

Изборът на стенен климатик KAISAI PRO HEAT не е само избор на уред, а на начин на живот, който осигурява комфорт и удобство в дома. Някои от основните предимства включват:

Намалена шумова емисия

Технологията на инвертиране също така намалява нивото на шум по време на работа, което е особено важно за стаите, където тишината е от значение.

Лесен монтаж и поддръжка

Компактният дизайн на климатичната система позволява лесен монтаж и поддръжка. Наемете квалифициран техник за инсталацията, за да се уверите, че уредът функционира на оптимални нива.

Гаранция

Уредът се предлага с 36-месечна гаранция, което предоставя допълнително спокойствие на потребителите. При инсталирането от упълномощен дилър, клиентите могат да разчитат на професионална поддръжка и сервиз.

Заключение

Инверторният стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-24MEHI / KRP-24MEHO NORDIC е идеалният избор за всеки дом, който търси комбинация от ефективност, иновации и удобство. Със своите впечатляващи характеристики и функции, той е тук, за да направи вашето жизнено пространство по-комфортно и приятно.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!