Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDIC

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDIC

1969,00 лв.

Код: KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDICbc Категория:

Описание

В днешно време, когато климатичните условия стават все по-недостъпни и променливи, е важно да имате подходящ климатик за вашия дом или офис. Инверторният стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDIC е перфектен избор, който съчетава иновации, ефективност и висока производителност. Тази машина не само, че охладждава през горещите летни дни, но и отоплява по време на студа, което я прави многофункционален уред, подходящ за всякакъв тип помещения.

Основни характеристики на KAISAI PRO HEAT KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDIC

С мощност от 18000 BTU, този климатик предоставя оптимален комфорт независимо от времето навън. Неговата инверторна технология не само, че осигурява бързо достигане на желаната температура, но също така намалява консумацията на енергия, което означава по-ниски сметки за ток. Класът на енергийна ефективност A+++/A+++ показва, че KAISAI PRO HEAT е изключително икономичен и щадящ околната среда.

Технология на инверторните климатици

Инверторната технология е съвременен подход към климатизацията. Вместо да включва и изключва компресора, инверторът регулира скоростта му, което позволява постоянна поддръжка на температурата и минимизирани разходи за енергия. Тази технология е особено полезна в климатични условия с резки температурни изменения.

Wi-Fi управление и автоматизация

С вграденото Wi-Fi управление, потребителите могат да контролират тяхното климатично устройство от далеч, посредством смарт телефон или таблет. Със специалното приложение, което е налично за Android и iOS, можете да зададете режим на работа, желаната температура и дори да настроите таймер за включване или изключване. Това е изключително удобно за заети хора, които искат да се приберат в приятно охладено или отоплено пространство.

Устойчивост и дълготрайност

Климатикът KAISAI PRO HEAT е проектиран с внимание към детайлите и с високи стандартни за качество. Има 36-месечна гаранция, което е знак за доверие от производителя. Моделът е проектиран с материали, които осигуряват дълготрайност, а също така е лесен за поддръжка, което увеличава живота на устройството.

Преимущества на KAISAI PRO HEAT KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDIC

Климатика KAISAI PRO HEAT предлага на своите потребители множество предимства, които го правят идеален избор. Помислете за всички предимства, които той може да предостави на вашата домашна среда:

Ниски разходи за експлоатация

С клас на енергийна ефективност A++, KAISAI PRO HEAT е един от най-икономичните модели на пазара. Чрез интегрираната инверторна технология, консумацията на електрическа енергия е драстично намалена.

Перфектна температура, независимо от сезона

Ако живеете в зона с крайни температури през зимата и лятото, инверторният климатик KAISAI PRO HEAT KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDIC ще се погрижи за вашия комфорт. Той ефективно охлажда през летните месеци и осигурява топлина през зимата.

Лесна инсталация и поддръжка

Процесът на инсталиране на стенен климатик е относително лесен, не изисква много време и усилия. Освен това, отговорността за поддръжка е минимална, което го прави идеален за хора, които не искат да губят време в постоянни проверки и услуги.

Тиха работа

Едно от най-големите предимства на инверторните климатици е тяхната способност да работят безшумно. KAISAI PRO HEAT е проектиран да бъде изключително тих, което го прави идеален за спални и библиотеки. Няма да бъдете обезпокоявани от шумове, докато се наслаждавате на комфортната температура в помещението.

В заключение, Вие можете да направите информиран избор за вашия климатик, като се доверите на KAISAI PRO HEAT KRP-18MEHI / KRP-18MEHO NORDIC, който предлага всичко необходимо за комфортен и ефикасен живот. С гаранцията за качество и подкрепата на производител, Вие наистина получавате стойност за вашите пари.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!