Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDIC

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDIC

1439,00 лв.

Код: KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDICbc Категория:

Описание

В живота на всеки от нас климатичните системи играят важна роля – те не само че осигуряват комфорт и уют, но и допринасят за нашето здраве и благополучие. Един от най-добрите варианти на пазара е инверторният стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDIC. Но какви са основните предимства на този модел и защо той е предпочитан от потребителите? И в какво се състои неговата магия? В следващите редове ще разгледаме всичко важно около този иновационен продукт.

Какво представлява инверторният стенен климатик?

Инверторните климатици стават все по-популярни. Технологията, използвана в тях, позволява на устройството да регулира мощността и да поддържа желаната температура с минимално разходване на енергия. Най-голямото предимство на инверторите е факторът енергийна ефективност, който в комбиниция с иновативния дизайн на климатиците KAISAI PRO HEAT ги прави още по-атрактивни.

Как работят инверторните климатици?

Основният принцип на работа на инверторните климатици е да променят скоростта на компресора. Когато температурата в стаята достигне желаната стойност, компресорът намалява скоростта си, вместо да спира, както при традиционните климатици. Това не само спестява енергия, но и осигурява по-постоянен и комфортен микроклимат.

Предимства на KAISAI PRO HEAT KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDIC

Моделът KAISAI PRO HEAT предлага редица предимства, които го отличават на фона на конкурентите. Първо, той разполага с инженерен клас A+++ енергийна ефективност. Това означава, че независимо от сезона или климата, в който живеете, този климатик ще намали значително разходите за електрическа енергия.

Интелигентно управление с WI-FI

С KAISAI PRO HEAT можете да контролирате климатика си почти от всяка точка на света благодарение на интегрирания WI-FI модул. Това позволява на потребителите да настройват желаната температура, дори когато не са у дома. Удобно, нали?

Технически характеристики

KAISAI PRO HEAT KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDIC предлага 12 000 BTU мощност охлаждане и отопление. Тази мощност е идеална за помещения с нормални размери, което го прави подходящ за домове, офиси и дори малки търговски площи.

Енергийна ефективност

Климатикът предлага впечатляващи SEER и SCOP стойности от 8.50 и 5.10. Тези индикатори показват, колко ефективно климатикът произвежда охлаждане и отопление съответно, което е от съществено значение за всеки потребител, който търси икономичен и ефективен уред.

Лесен монтаж и поддръжка

Монтажът на KAISAI PRO HEAT е изключително лесен и удобен. Специалисти могат да инсталират уреда бързо и без никакви проблеми. Освен това, поддръжката му е минимална, което го прави практичен избор.

Гаранция и надеждност

KAIASAI предлага 36 месеца гаранция на инверторния стенен климатик KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDIC, което потвърдена надеждност и дълготрайност на устройството. За всеки потребител е важно да знае, че продуктът е подплатен с мрежа от техническа поддръжка и резервни части.

Заключение

Ако търсите инверторен стенен климатик, който да съчетава висока енергийна ефективност, невероятно управление и надеждност, KAISAI PRO HEAT KRP-12MEHI / KRP-12MEHO NORDIC определено е един от най-добрите избори на пазара.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!