Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-09MEHI / KRP-09MEHO NORDIC

Инверторен стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-09MEHI / KRP-09MEHO NORDIC

1319,00 лв.

Код: KRP-09MEHI / KRP-09MEHO NORDICbc Категория:

Описание

Инверторният стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-09MEHI / KRP-09MEHO NORDIC е изключително ефективно решение за отопление и охлаждане на вашия дом или офис. Специално проектиран да отговори на нуждите на съвременния потребител, този климатик предлага съвременни технологии, които гарантират комфорт и икономия на енергия.

Изключителна ефективност и комфорт

С клас A+++ за енергийна ефективност, KAISAI PRO HEAT KRP-09MEHI / KRP-09MEHO NORDIC осигурява отлично качество на въздуха, без да натоварва вашия бюджет. Технологията му с инвертор позволява плавна работа, която не само че намалява разхода на електрическа енергия, но и осигурява постоянна и приятна температура във всяко помещение.

Как инверторната технология работи?

Инверторната технология изменя скоростта на компресора в зависимост от нуждите на помещението, което предотвратява често включване и изключване и удължава живота на устройството.

Достъпни функции

KAISAI PRO HEAT предлага множество функции, включително автоматично регулиране на температурата, програмиране на работа и дистанционно управление чрез Wi-Fi. Тази гъвкавост дава възможност за оптимизация на комфорта ви в зависимост от вашите предпочитания.

Спецификации на продукта

Климатикът предлага мощност от 9000 BTU, което е перфектно за малки до средни помещения. Съотношение охлаждане SEER 9.00 и отопление SCOP 5.10, KRP-09MEHI / KRP-09MEHO е идеален не само за летните горещини, но и за зимните студове.

Проектиране и монтаж

Съвременният дизайн на стенния климатик KAISAI PRO позволява лесно внедряване в интериора на всяко помещение. Минималистичният вид и компактният размер гарантират, че климатикът ще се впише безпроблемно в пространството.

Гаранция и поддръжка

Производителят предлага 36 месеца гаранция, което е знак за надеждност и дълготрайност. След продажба, клиенти имат достъп до бърза и ефективна поддръжка, за да гарантират, че климатикът работи оптимално през целия си жизнен цикъл.

Защо да изберете KAISAI PRO HEAT?

Изборът на KAISAI PRO HEAT KRP-09MEHI / KRP-09MEHO NORDIC е не само избора на ефективен климатик, но и на жизнеспособно решение, което е не само технологично напреднало, но и достъпно. Той представлява великолепна инвестиция за всеки дом или офис.

Заключение

Инверторният стенен климатик KAISAI PRO HEAT KRP-09MEHI / KRP-09MEHO NORDIC е перфектно решение за вашите нужди от климатизация. Неговата комбинация от енергийна ефективност, иновационни технологии и достъпност прави това устройство задължителен елемент за всяко съвременно пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!