Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторна мултисистема KAISAI K2ОE-18HFN32H

Инверторна мултисистема KAISAI K2ОE-18HFN32H

1639,00 лв.

Код: K2ОE-18HFN32Hbc Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторната мултисистема KAISAI K2ОE-18HFN32H — идеалното решение за климатизация на вашите помещения!

Търсите ли надеждно и ефективно средство за поддържане на оптимална температура в дома или офиса си? Не търсете повече! Инверторната мултисистема KAISAI K2ОE-18HFN32H е създадена с иновационни технологии, които не само удовлетворяват вашите нужди от охлаждане и отопление, но и спестяват енергия и намаляват разходите. С тази мулти-сплит система можете да климатизирате до две помещения, като всяко вътрешно тяло работи независимо.

Какво прави KAISAI K2ОE-18HFN32H уникален?

KAISAI K2ОE-18HFN32H е инверторна мултисистема, която се отличава с:

  • Висока енергийна ефективност: Системата е проектирана с особен акцент на енергийна ефективност, което означава, че можете да се насладите на перфектна температура в помещенията с минимални разходи за електрическа енергия.
  • Tiha работа: Мултисистемата е проектирана за да работи тихо, което значи, че няма да ви притеснява, докато се наслаждавате на комфорта й.
  • Индивидуално управление: Всеки модул в системата може да бъде управляван поотделно, позволявайки ви да оптимизирате температурата във всяко помещение, според вашите желания и нужди.

Технически характеристики на KAISAI K2ОE-18HFN32H

Открийте основните характеристики, които правят KAISAI K2ОE-18HFN32H предпочитан избор:

  • Тип: Инверторна мултисистема
  • Брой вътрешни тела: 2
  • Максимално охлаждане: X BTU
  • Максимално отопление: Y BTU
  • Енергийна ефективност: A++

Лесен монтаж и поддръжка

KAISAI K2ОE-18HFN32H е проектирана не само да бъде енергийно ефективна, но и лесна за инсталация и поддръжка. Свързването на външното и вътрешното тяло е опростено, а прецизната технология осигурява дълготрайна надеждност. Системата може да бъде обслужена от сертифициран техник, но и можете сами да извършвате основни проверки и поддръжка.

ZАщо да изберете KAISAI?

KAISAI е утвърдена марка с дългогодишен опит в производството на климатични системи. Компанията е известна с иновациите си и постоянните подобрения на продуктите си. Мултисистемата KAISAI K2ОE-18HFN32H е резултат на ангажимента на марката към качеството и удовлетворението на клиента.

Каквото и да изберете, KAISAI гарантира, че всяка инсталация ще бъде направена с внимание към детайлите и в съответствие с най-високите стандарти в индустрията.

Често задавани въпроси

Каква е гаранцията на KAISAI K2ОE-18HFN32H?

KAISAI предоставя стандартна гаранция от 24 месеца за инверторната мултисистема, като гаранцията покрива всички производствени дефекти.

Мога ли да използвам KAISAI K2ОE-18HFN32H извън определените температурни стойности?

Да, системата е проектирана да функционира ефективно в рамките на широк температурен диапазон. Въпреки това, за оптимални резултати, е препоръчително да се следват указанията на производителя.

Заключение: Инверторната мултисистема KAISAI K2ОE-18HFN32H е висококачествено решение за климатизация, което осигурява комфорт, икономия на енергия и лесна поддръжка. Инвестицията в такъв климатик е разумен избор за всеки, който търси надежден и ефективен начин за управление на температурата в жилището или офисa си. Не чакайте дълго, инвестирайте в KAISAI K2ОE-18HFN32H и се насладете на уют и комфорт през целия годината!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!