Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик подов KAISAI KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32X

Инверторен климатик подов KAISAI KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32X

1899,00 лв.

Код: KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32Xbc Категория:

Описание

Избор на инверторен климатик подов KAISAI KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32X: Защо е идеалният вариант за Вашия дом?

С настъпването на летния сезон и знойните дни, комфортът в нашето жилище става изключително важен. Инверторният климатик подов KAISAI KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32X е съвременно решение, което комбинира ефективност и икономия на енергия. С енергийна класа A++/A+++ и значително охлаждане с SEER 7.30, той определено заслужава внимание.

Какво е инверторен климатик?

Инверторният климатик е тип климатик, който използва инверторна технология, за да регулира температурата на помещението по-ефективно и икономично. Вместо да включва и изключва компресора, инверторната система позволява постоянно поддържане на зададената температура, което спомага за значително намаляване на разходите за електрическа енергия.

Как работи инверторният климатик?

Работата на инверторния климатик се състои в регулиране на честотата на компресора, в зависимост от нуждата от охлаждане или отопление. По този начин инверторът поддържа постоянна температура и предотвратява постоянно включване и изключване, което е характерно за неинверторните модели.

Плюсове на инверторния климатик KAISAI KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32X

  • Ултра-тиха работа, което го прави идеален за спални и офиси.
  • Огромна икономия на енергия благодарение на високи SEER и SCOP стойности.
  • Лесен за инсталиране и поддръжка.
  • Модерен и стилен дизайн, който влияе положително на интериора на помещението.

Технически спецификации на модел KAISAI KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32X

С капацитет от 12 000 BTU, климатикът е подходящ за помещения с размери до 35 квадратни метра. Его публичен реномето е допълнително усилено от 36 месеца гаранция, която осигурява спокойствие на потребителите.

Разходи за енергия и ефективност

С енергийни класове A++ и A+++, инверторният климатик KAISAI е направен, за да бъде икономичен и да намалява разходите по сметките за електричество. Още по-значимо е, че с ефективност на охлаждане SEER от 7.30 и отопление SCOP от 5.50, максималната продуктивност на локалната климатична система е гарантирана.

Удобства и функции

Този климатик поддържа много режими на работа, включително охлаждане, отопление и автоматичен режим. Оснащен е с функции за автоматично рестартиране след прекъсване на тока и дистанционно управление, което му дава още повече гъвкавост на употреба.

Подбор на място за инсталация

Правилното място за инсталиране на климатик е критично за оптималната му работа. Местоположение трябва да бъде избрано, така че да осигури максимално количество въздух, без да пречи на текущите обекти в помещението.

Заключение

Инверторният климатик подов KAISAI KFAU-12HRG32X / KOX230-12HFN32X е доказано решение за комфортно пространство у дома или в офиса. С отлична енергийна ефективност, модерна технология и многобройни преимущества, той без съмнение ще бъде Вашият верен съюзник в дните на горещината.

Не се колебайте! Възползвайте се от предимствата на инверторната техника и се потопете в комфорта, който заслужавате!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!