Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик подов KAISAI KFAU-17HRG32X / KOX330-18HFN32X

Инверторен климатик подов KAISAI KFAU-17HRG32X / KOX330-18HFN32X

2359,00 лв.

Код: KFAU-17HRG32X / KOX330-18HFN32Xbc Категория:

Описание

Инверторният климатик подов KAISAI KFAU-17HRG32X / KOX330-18HFN32X предоставя мощно и ефективно решение за климатизация, което съчетава елегантен дизайн и висока производителност. С тип подов климатик, този модел е проектиран да осигури оптимални условия на комфорт в дома или офиса ви. Неговата инверторна технология позволява бърза реакция на промените в температурата, осигурявайки бързо и ефективно охлаждане или отопление.

Технология и енергийна ефективност

С енергиен клас A++/A+++, този климатик е не само естетически приятен, но също така и икономически изгоден. Системата за охлаждане е проектирана с SEER 6.70, което значи, че можете да се наслаждавате на много хладен въздух, без да се тревожите за високи сметки за електричество. Подобно на SEER, SCOP (Seasonal Coefficient of Performance) е 5.00, което указва, че климатикът е изключително ефективен дори през зимните месеци, предоставяйки топлина при минимални разходи.

Как работи инверторната технология?

Инверторната технология е иновация в дизайна на климатичните системи. Вместо да работи на пълна мощност или изцяло да се изключва, инверторът регулира мощността на компресора, за да поддържа желаната температура. Това не само увеличава комфортността, но и намалява консумацията на енергия, което води до по-ниски разходи за електричество.

Дизайн и монтаж

KAISAI KFAU-17HRG32X / KOX330-18HFN32X е проектиран с внимание към детайла, предоставяйки модерен и елегантен вид, който лесно се интегрира в различни интериори. Освен това, подовото разположение го прави особено подходящо за помещения с по-ниски тавани или за стаи, в които традиционните климатици не са опция. Със своите компактни размери, той не заема много пространство, а същевременно осигурява мощен поток на въздуха.

Гаранция и надеждност

KAISAI предлага 36 месеца гаранция върху този модел, което подчертава тяхната увереност в качеството на продукцията. При избора на климатик, важно е да се вземе предвид не само производителността, но и дългосрочната надеждност. С KAISAI можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви ще бъде защитена.

Поддръжка и обслужване

Поддръжката на климатичната система е от съществено значение за дълготрайното му функциониране. Инвертерните климатици, включително KAISAI, изискват редовна проверка и почистване на филтрите, но общо взето, те са по-лесни за поддръжка в сравнение с традиционните модели. Редовната поддръжка осигурява оптимална производителност и увеличава жизнения цикъл на устройството.

Защо да изберете KAISAI?

KAISAI е лидер в производството на климатични системи и предлага иновации, качество и висок стандарт на обслужване. Със модел KFAU-17HRG32X / KOX330-18HFN32X получавате не само климатична система, а уред, който ще направи живота ви по-комфортен. Чрез инверторната технология, икономия на енергия и елегантен дизайн, KAISAI е идеалното решение за всяко жилище или офис.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!