Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 с вграден бойлер 240л – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 с вграден бойлер 240л – отопление, охлаждане и БГВ

14290,00 лв.

Код: KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1bc Категория:

Описание

Термопомпата KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 е високоефективно решение за отопление и охлаждане, проектирано да осигури комфорт както в дома, така и в офиса. С уникална комбинация от иновационни технологии, тя гарантира оптимална ефективност и значителни спестявания на енергия.

Какво представлява термопомпата KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1?

Термопомпата е устройство, което използва природната енергия, за да осигури отопление или охлаждане на помещенията. KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 е специално проектирано с вграден бойлер от 240 литра, което я прави идеална за домове, където е необходимо едновременно отопление и БГВ (бита гореща вода). Благодарение на високоефективния хладилен агент R32, моделът осигурява оптимални условия за работа с ниски нива на вредни емисии.

Какви са предимствата на KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1?

  • Висока ефективност: COP (коефициент на производителност) от 5,20, което означава, че всяка единица консумирана енергия генерира 5,2 единици полезна енергия.
  • Инверторно управление: Позволява адаптиране на работната мощност в зависимост от нуждите на помещението, осигурявайки максимален комфорт и минимални разходи за електрическа енергия.
  • Екологосъобразен хладилен агент: Използването на R32 не само, че съответства на най-новите регулации, но и спомага за намаляване на влиянието на термопомпата върху околната среда.
  • WiFi управление: Възможността за дистанционно управление с интуитивен интерфейс позволява удобство и гъвкавост в управлението на отоплителната система.

Как да изберем правилната термопомпа?

При покупка на термопомпа, е важно да вземете предвид редица фактори, които ще определят не само ефективността, но и дългосрочността на устройството. Някои от тях са:

Обем на помещението

Определете необходимата мощност на термопомпата, спрямо площта на помещението, което ще отоплявате или охлаждате. KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 е подходяща за средноголеми до големи пространства.

Климатични условия

Разгледайте условията на климата, където ще се използва термопомпата. Устройството е проектирано да работи оптимално при различни климатични условия.

Инсталация и поддръжка

Важно е да се уверите, че инсталацията на термопомпата ще бъде извършена от квалифициран специалист, което допринася за дълговечността и ефективността на системата.

Ценова категория

Опитайте се да намерите баланс между качество и цена. KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 предлага отлична стойност в своя клас.

Подходяща за домашна и бизнес употреба

С универсалната си конструкция и функционалност термопомпата е идеална както за домашна, така и за бизнес употреба. Нейната способност да генерира БГВ едновременно с отопление или охлаждане я прави предпочитана опция за много потребители.

Клиентските отзиви

Много от клиентите оценяват KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 за нейната надеждност и икономичност. Обикновено се отбелязва, че термопомпата лесно намира баланса между отопление и охлаждане и предлага значителни спестявания.

Заключение

Изборът на термопомпа е дългосрочна инвестиция, която значително може да повлияе на комфорта в дома или офиса. KAISAI KMK-240L-100RY3 / KHA-08RY1 е отлично решение, което комбинира постоянна ефективност, иновации и лесно управление. Предложението на KAISAI за инверторни термопомпи е ясна индикация за ангажимента към устойчивото бъдеще и спестяванията на енергия.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!