Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа KAISAI KMK-190L-100RY1 / KHA-08RY1 с вграден бойлер 190л – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа KAISAI KMK-190L-100RY1 / KHA-08RY1 с вграден бойлер 190л – отопление, охлаждане и БГВ

12990,00 лв.

Код: KMK-190L-100RY1 KHA-08RY1bc Категория:

Описание

Термопомпа KAISAI KMK-190L-100RY1 / KHA-08RY1 е иновационно устройство, което обединява множество функции за отопление, охлаждане и осигуряване на битова гореща вода (БГВ). С високата си ефективност, модели KMK-190L-100RY1 се класифицират в клас А+++ с коефициент на полезно действие (COP) от 5,20. Тази термопомпа е идеално решение за модерни домове, които искат да постигнат устойчиво и икономично отопление и охлаждане.

Характеристики на термопомпата KAISAI KMK-190L-100RY1

Термопомпата KAISAI KMK-190L-100RY1 се отличава с редица важни характеристики. Първо, инверторното управление осигурява адаптивност на работата на термопомпата, което означава, че тя може да регулира производителността си в зависимост от нуждите на помещението в реално време. По този начин енергийният разход се оптимизира, а в крайна сметка се спестяват разходи за електрическа енергия.

Вграден бойлер

С вградения бойлер от 190 литра, KAISAI KMK-190L-100RY1 предлага решението за всякакви домакински нужди от гореща вода. Бойлерът е изработен с иновационна технология, която осигурява бързо нагряване и висока изолация, което допринася за намаляване на загубите на енергия.

Екологосъобразна технология

Термопомпата KAISAI KMK-190L-100RY1 използва хладилен агент R32, който е известен със своите минимални въздействия върху околната среда. Това я прави идеален избор за потребители, които искат да снижат своя въглероден отпечатък.

Лесно управление и свързаност

С вградената WiFi технология, термопомпата KAISAI KMK-190L-100RY1 предлага интуитивно управление. Чрез мобилното приложение, потребителите могат да контролират настройките на устройството, независимо къде се намират. Това допринася за повишаване на удобството и резистивността на термопомпата към изменение на потребителските нужди.

Проверка на производителността

С функция за контрол при върхово натоварване, KAISAI KMK-190L-100RY1 осигурява възможност за наблюдение на производителността на системата. Това означава, че потребителят може да се увери, че термопомпата работи при оптимални условия без да се пречи на домашния комфорт.

Открити приложения

Термопомпата е идеална не само за жилищни помещения, но и за търговски обекти, където е важно да се осигури оптимален климат без високи енергийни разходи. Често се използва в магазини, офиси и спортни зали, благодарение на своите способности да обслужва различни обеми помещения.

Заключение

Термопомпа KAISAI KMK-190L-100RY1 / KHA-08RY1 е напреднал продукт, който обединява енергийната ефективност с полезността на отопление и охлаждане на жилища и търговски обекти. С вграденото си управление и WiFi свързаност, този модел е предназначен за модерния потребител, който цени иновациите и устойчивото развитие.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!