Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W

799,00 лв.

Код: KWX-24KRHIbc Категории: ,

Описание

В съвременния свят климатизацията е от съществено значение за създаването на комфортна среда в дома и офиса. Съществуват много модели на климатици, но един от най-популярните и ефикасни варианти е стенният инверторен климатик KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W. Този модел е перфектен за различни пространства и осигурява надеждно и енергийно ефективно решение за климатизация.

Предимства на стенния климатик KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W

Стенният климатик KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W предлага редица предимства, които го правят предпочитан избор за много хора. Някои от основните му предимства включват:

  • Енергийна ефективност: Високият клас на енергийна ефективност A++ гарантира ниски разходи за електрическа енергия.
  • Тиха работа: Технологията на инвертора осигурява тиха работа, което е особено важно при използването на климатик в спални или офиси.
  • Режими на работа: KAISAI Fly+ предлага разнообразие от режими – охлаждане, отопление, вентилация и изсушаване на въздуха.
  • Модерен дизайн: Стилният и компактен дизайн на климатика го прави лесен за интегриране в интериора на всяко помещение.

Технически спецификации

KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W разполага с впечатляващи технически спецификации:

  • Мощност на охлаждане: 24000 BTU
  • Мощност на отопление: 26000 BTU
  • Енергийна ефективност клас A++
  • Работен диапазон: -15°C до +43°C

Монтаж и обслужване

Монтажът на стенния климатик KAISAI Fly+ е лесен, но е важно да се извършва от квалифицирани специалисти, за да се осигурят оптимални резултати. Редовната поддръжка е от съществено значение за запазване на ефикасността и удължаване на живота на устройството.

Приложение

Този модел е идеален за домашни условия, офиси и търговски площи. С мощността си от 24000 BTU, KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W е подходящ за помещения до 80 квадратни метра. Освен това, неговата инверторна технология улеснява поддържането на желаната температура с минимални изменения.

Заключение

Стенният инверторен климатик KAISAI Fly+ KWX-24HRBI-W ни предлага всичко необходимо за максимален комфорт и ефективност. Неговият стилен дизайн, енергийна ефективност и различни режими на работа го правят идеален избор за всяко помещение. Инвестирайте в качествени климатични системи, за да се насладите на перфектната атмосфера у дома или в офиса.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!