Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI Fly+ KWX-12HRBI-W

Вътрешно тяло стенен тип инвертор KAISAI Fly+ KWX-12HRBI-W

449,00 лв.

Код: KWX-12HRBI-Wbc Категории: ,

Описание

Стенните климатици се утвърдиха като един от най-популярните избори за охлаждане и отопление на пространствата в съвременния дом. Моделът KAISAI Fly+ KWX-12HRBI-W е перфектно решение, което съчетава иновации, комфорт и енергийна ефективност. Тази климатична система не просто е функционалност, а и естетическо допълнение към вашият интериор. В следващите параграфи, ще разгледаме в детайли характеристиките на този модел, неговите предимства, а също така и как той може да бъде от полза за вас.

Характеристики на стенния инвертор KAISAI Fly+ KWX-12HRBI-W

Климатиците от моделната линия KAISAI Fly+ са проектирани с конкретни нужди в ума. Важно е да се подчертае, че инверторната технология, която използват, позволява плавно регулиране на температурата, което означава, че климатикът достига желаната температура по-бързо и след това поддържа стабилно поддържане на температурата.

Енергийна ефективност

KAISAI Fly+ KWX-12HRBI-W е клас А++ по енергийна ефективност, което го прави икономичен вариант за всяко домакинство. С намаляване на разходите за електрическа енергия, можете да се насладите на прохлада през горещите летни дни и топлина през зимата, без да се притеснявате за сметките за ток.

Тих режим на работа

Ако се чудите как функционира климатика по време на сън, KAISAI Fly+ предлага режим на работа, който е практично безшумен. Благодарение на специално проектираната система за шумопонижаване, можете да се насладите на спокоен сън, докато устройството работи.

Функция за топло-сушене

Климатиците KAISAI Fly+ не само охлаждат въздуха, но и имат способността да премахват излишната влага в помещението. Тази функция е особено полезна в райони с висока влажност или в помещения, където се събира конденз.

Предимства на KAISAI Fly+ KWX-12HRBI-W

Изборът на стенен климатик като KAISAI Fly+ какво означава за вашия дом? Този модел предлага редица предимства, които не само подобряват комфорта, но също така добавят стойност на вашето пространство.

Лесна инсталация и поддръжка

Проектиран с мисъл за потребителите, KAISAI Fly+ поддържа лесен и бърз процес на инсталация. Всичко необходимо за инсталирането на климатика е включено в пакета. Освен това, минималните изисквания за поддръжка ще ви спестят време и усилия.

Умни технологии и дистанционно управление

Моделът KWX-12HRBI-W е оборудван с интелигентен контролер, който позволява управлението на климатика от разстояние. Можете да регулирате температурата, да настройвате таймери и да избирате между различни режими чрез вашето мобилно устройство.

Стилен и компактен дизайн

Със съвременен и стилен дизайн, KAISAI Fly+ е подходящ за всяко помещение, независимо дали е спалня, хол или офис. Неговата компактна форма го прави идеален избор за малки пространства.

Накрая, KAISAI Fly+ KWX-12HRBI-W не е просто климатик – това е решение, което съчетава качество, иновации и стил. С избора на този модел, вие инвестиране в комфортната среда на вашето пространство. Независимо дали става дума за лято или зима, настройте предпочитаната температура и се насладете на уюта, който само KAISAI Fly+ може да предостави.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!