Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок KAISAI KHX-09PY1 – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа моноблок KAISAI KHX-09PY1 – отопление, охлаждане и БГВ

11390,00 лв.

Код: KHX-09PY1bc Категория:

Описание

Термопомпа моноблок KAISAI KHX-09PY1 представлява иновационен подход за отопление и охлаждане на вашата жилищна или работна среда. С висока ефективност и COP 4,49 A+++, този продукт е идеален вариант за всеки, който търси ефективни и екологосъобразни решения.

Предимства на термопомпата KAISAI KHX-09PY1

Термопомпата моноблок KAISAI KHX-09PY1 предлага множество предимства, които я правят уникален избор на пазара:

Енергийна ефективност

Този модел се характеризира с висока енергийна ефективност, а COP стойността от 4,49 A+++ показва способността на термопомпата да произвежда повече енергия, отколкото консумира, което е отличен показател за икономичност.

Инверторно управление

Инверторното управление осигурява плавно регулиране на мощността, което води до по-нисък разход на енергия и по-стабилни температури в помещението. Функцията за контрол при върхово натоварване гласи, че системата може да увеличи производителността си в моменти на голямо натоварване, без да жертва енергийна ефективност.

Екологосъобразен хладилен агент

Хладилният агент R290, използван в термопомпата, е известен със своите екологосъобразни свойства. Това означава, че в процеса на работа не се генерират вредни емисии, което допринася за опазването на околната среда.

Как да инсталираме и поддържаме термопомпата KAISAI KHX-09PY1

За да се наслаждавате на оптимална производителност на термопомпата, е важно правилно инсталиране и редовна поддръжка.

Инсталационни изисквания

При инсталирането на термопомпата е необходимо да се обърне внимание на местоположението и ориентацията на устройството. То трябва да е на разстояние от препятствия, за да се осигури свободна циркулация на въздуха.

Редовна поддръжка

Редовната поддръжка включва почистване на филтрите и проверка на изолацията на системата. Предоставянето на години безупречна работа зависи от внимателната поддръжка.

Подбор на размер

Правилният размер на термопомпата е ключов за оптималната работа на системата. Преди покупката, препоръчваме консултация с професионалисти, за да определите нужната мощност за вашето пространство.

В conclusiveness, термопомпа моноблок KAISAI KHX-09PY1 е инвестиция в енергийна ефективност и комфорт за всеки дом или офис.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!