Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3 – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3 – отопление, охлаждане и БГВ

10490,00 лв.

Код: KMK-160RY3 KHA-14RY3bc Категория:

Описание

Термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3 – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпите са иновационни устройства, които предлагат ефективен и икономичен начин за отопление и охлаждане на домове и бизнес помещения. Следващото поколение термопомпи, KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3, е тук, за да предложи максимален комфорт и стил с висока енергийна ефективност и наскоро внедрени технологии, които ви позволяват да контролирате климата във вашия дом отдалечено.

Основни характеристики на термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3

  • Висока ефективност: С SCOP 4.70 и клас на енергийна ефективност A+++, термопомпата осигурява оптимални резултати, което я прави идеален избор за вашия дом.
  • Инверторно управление: Технологията на инвертора гарантира спестяване на енергия, контролирайки работата на компресора в зависимост от необходимите условия. Това означава, че не се губи енергия с времето.
  • Екологосъобразен хладилен агент R32: Използването на хладилен агент R32 намалява вредното въздействие върху околната среда и подобрява енергийната ефективност.
  • WiFi управление: С интуитивни функции за управление, можете да контролирате вашата термопомпа от където и да е, като получавате данни в реално време за температурата у дома.

Предимства на термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3

1. Икономично отопление и охлаждане: С термопомпата KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3 можете да спестявате значителни средства на сметките за електричество, благодарение на високата си ефективност.

2. Автоматично регулиране на температурата: Устройството автоматично настройва температурата в зависимост от външните условия, осигурявайки максимален комфорт и оптимална работа.

3. Дълъг живот: С конструкция, съобразена с иновациите, термопомпата предлага надеждност и дългогодишна служба, което я прави разумна инвестиция.

4. Лесен монтаж: Процесът на инсталиране е опростен, като всички необходими елементи са включени в пакета, което прави уреда подходящ за всякакъв тип помещения.

Технологични иновации в KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3

Производителят е използвал последните технологии, за да оптимизира работната ефективност и да осигури несравнима производителност при отопление и охлаждане. Тази термопомпа предлага:

  • Подобрено охлаждане и отопление: Специализирано проектиране на вътрешните и външните блокове, предоставя висока производителност, независимо от времето.
  • Интелигентни настройки: Интелигентният софтуер на термопомпата означава, че тя може да разпознава модели в използването на енергия, осигурявайки максимална ефективност без вашето активно участие.

Как да изберем правилната термопомпа?

При избора на термопомпа е необходимо да се вземат предвид няколко ключови фактора:

1. Размер на помещение

Винаги е важно да се оценят размерите и изолацията на затворените пространства преди да се направи избор на термопомпа. Термопомпите с по-висока мощност обикновено са необходими за по-големи помещения.

2. Класификация по енергийна ефективност

Изберете устройства с клас A или A+, които осигуряват по-добра икономия на енергия и ефективност при работа.

3. Разходи и налични бюджетни средства

Когато правите покупка, е важно да вземете под внимание какви средства имате на разположение. Вложението в висококачествена термопомпа може да спести значителни суми в дългосрочен план.

4. Допълнителни функции

Проверете наличието на допълнителни функции, като WiFi управление, инверторна технология и специализирани настройки за лични предпочитания.

Термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3 не само предлага иновации, но също така отговаря на нуждите на съвременния потребител. Страстта и ангажиментът на производителя за качествени решения правят този продукт фаворит на много домове в България.

Независимо от сезона, с KAISAI KMK-160RY3 KHA-14RY3, можете да се насладите на перфектна температура и комфорт у дома по всяко време!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!