Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-12RY3 – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа KAISAI KMK-160RY3 KHA-12RY3 – отопление, охлаждане и БГВ

10490,00 лв.

Код: KMK-160RY3 KHA-12RY3 3-phase ( Kaisai)bc Категория:

Описание

Термопомпата KAISAI KMK-160RY3 KHA-12RY3 представлява иновационно решение за отопление и охлаждане, което съчетава висока ефективност и съвременни технологии. С SCOP от 4.95 и клас на енергийна ефективност A+++, този модел е идеален за всякакви климатични условия. Инверторното управление позволява адаптиране на работата на термопомпата според актуалните нужди на помещението, което спомага за значителни икономии на електрическа енергия.

На какво да обърнете внимание

При избора на термопомпа, е важно да се интересувате от следните показатели:

Енергийна ефективност

KAISAI KMK-160RY3 предлага отличен SCOP, което означава, че със същото количество електрическа енергия, може да генерира значително количество топлинна енергия. Това е особено важно за потребителите, които искат да намалят своите сметки за отопление и охлаждане.

Устойчивост на околната среда

Използването на хладилен агент R32 е значителен плюс, тъй като той е по-малко вреден за озоновия слой и обладава по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с традиционните хладилни агенти.

Контрол при върхово натоварване

Функцията за контрол при върхово натоварване позволява термопомпата да функционира оптимално дори при максимални натоварвания, осигурявайки комфорта на потребителите през най-тежките сезони.

Интуитивно WiFi управление

Днешните потребители търсят не само ефективност, но и удобство. С WiFi управлението можете да регулирате температурата на помещението си по всяко време и от всяко място. Интуитивният интерфейс прави управлението лесно и достъпно и предлага множество опции, които можете да персонализирате.

Допълнителни функции

KAISAI KMK-160RY3 KHA-12RY3 е проектиран с редица допълнителни функции, които го правят изключително удобна и полезна инвестиция:

  • Тиха работа, която не дразни комфортната обстановка
  • Режим „Eco”, който минимизира разходите за енергия
  • Подходяща е за инсталиране в жилищни и комерсиални сгради

Лесна инсталация

Моделът е проектиран за лесна инсталация, което значително намалява времето и разходите за поставяне в експлоатация. Специализираните техники следват инструкциите стъпка по стъпка, което гарантира надеждност и ефективност.

Подобно на всички артикули от този ценови диапазон, KAISAI KMK-160RY3 KHA-12RY3 е отличен избор за дългосрочна инвестиция, която осигурява комфорт и уют, без да пречи на околната среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!