Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1 – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1 – отопление, охлаждане и БГВ

7499,00 лв.

Код: KMK-60RY1 KHA-06RY1 single phase ( Kaisai)bc Категория:

Описание

Термопомпа KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1 предлага уникално решение за отопление, охлаждане и отопление на битова гореща вода (БГВ). С мощност, която покрива нуждите на много домакинства, тази термопомпа осигурява комфорт и икономия на енергия.

Висока ефективност

С SCOP 5.00 A+++ термопомпата KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1 е сред най-ефективните на пазара. Това означава, че можете да се наслаждавате на оптимално спокойствие и комфорт, като същевременно намалявате разходите си за енергия.

Как работи термопомпата?

Термопомпата функционира по принципа на трансфера на топлина. Тя извлича топлина от външния въздух и я пренася в отоплителната система на вашето пространство. Когато е необходимо охлаждане, процесът се обръща, за да извлече топлината от вътрешността на помещението.

Инверторно управление

KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1 разполага с инверторно управление, което позволява автоматично регулиране на мощността в зависимост от температурата и натоварването. Това не само осигурява оптимална работа, но и значително намалява разходите за електрическа енергия.

Екологосъобразен хладилен агент R32

Избирайки KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1, вие също така придавате значение на околната среда. Хладилният агент R32 има по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с традиционните хладилни агенти. Тази характеристика прави термопомпата по-безопасна за околната среда.

Преимущества на хладилния агент R32

  • Висока енергийна ефективност
  • Намален риск от глобално затопляне
  • Подобрен трансфер на топлина

WiFi управление

С интуитивно WiFi управление, KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1 предлага подобрена функционалност. Потребителите могат лесно да настройват и контролират термопомпата си дистанционно, спестявайки време и усилия.

Наблюдавайте работата на термопомпата и настройвайте желаната температура директно от вашия смартфон, независимо къде се намирате.

Заключение

KAISAI KMK-60RY1 KHA-06RY1 не е само термопомпа, а решение, което обединява иновации, ефективност и екологична отговорност. Направете правилния избор за вашето отопление и охлаждане днес!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!