Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок KAISAI KHC-08RY3- B – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа моноблок KAISAI KHC-08RY3- B – отопление, охлаждане и БГВ

7699,00 лв.

Код: kaisai KHC-08RY3- Bbc Категория:

Описание

Термопомпа моноблок KAISAI KHC-08RY3-B – Иновативна и Ефективна Система за Отопление и Охлаждане

Преминете на ново ниво в климатизацията с термопомпата KAISAI KHC-08RY3-B и изпитайте надеждността и ефективността на инверторната технология. С A+++ клас на енергийна ефективност и SCOP от 5.15, тази термопомпа е идеалният избор за всеки дом, предлагащ отопление, охлаждане и битова гореща вода (БГВ). Тази система не само ще спести разходите ви за електрическа енергия, но и ще помогне за опазването на околната среда с помощта на екологичния хладилен агент R32.

Основни характеристики на термопомпа KAISAI KHC-08RY3-B

Термопомпата KAISAI KHC-08RY3-B е проектирана с оглед на максимизиране на комфорта. Разгледайте основните й функции:

Висока енергийна ефективност

Използвайки иновативни технологии, KAISAI KHC-08RY3-B предлага ефективност от клас A+++ с SCOP от 5.15, което означава, че за всяка изразходвана единица енергия, тя генерира 5.15 единици топлина. Това прави термопомпата изключително икономична и икономисваща средства.

Инверторно управление

Инверторната технология осигурява плавно регулиране на мощността, което позволява на системата да работи плътно по зададените условия за температура. Това води до намаляване на разходите за електрическа енергия и удължава живота на устройството.

Екологичен хладилен агент R32

Термопомпата KAISAI KHC-08RY3-B използва R32, хладилен агент, който е по-екологосъобразен в сравнение с предишни версии. Р32 има по-нисък потенциал за глобално затопляне (GWP), което го прави идеален избор за всеки потребител, който е загрижен за въздействието си върху околната среда.

WiFi управление

С помощта на WiFi управление, Вие ще можете да манипулирате настройките на термопомпата директно от вашия смартфон. Дори когато не сте вкъщи, можете лесно да нагласите температурните условия според твоите предпочитания.

Предимства на термопомпата KAISAI KHC-08RY3-B

KAISAI KHC-08RY3-B не само предлага висока ефективност, но както показва следващия раздел, съществуват редица допълнителни предимства, които я правят уникален избор за вашия дом.

Компактност и лесен монтаж

С компактни размери и модерен дизайн, термопомпата ще се интегрира лесно в почти всяко пространство. Монтажът е бърз и не изисква значителни архитектурни изменения.

Поддръжка и експлоатация

С KAISAI KHC-08RY3-B получавате не само продукт, но и надеждност. Простата поддръжка на термопомпата и постоянната работа на екипа на KAISAI гарантират, че ще удовлетвори всяко ваше изискване по отношение на климатизацията.

Разнообразие от приложения

Термопомпата KAISAI KHC-08RY3-B е перфектна за всякакви приложения – от жилищни до търговски пространства. Тя идва с различни настройки, които ви позволяват да я адаптирате според специфичните нужди на вашето пространство.

Спестяване на разходи

С нарастващите разходи за енергия, KAISAI KHC-08RY3-B може да помогне на потребителите да спестят значителни средства, предлагайки енергоефективни решения за отопление и охлаждане.

С KAISAI KHC-08RY3-B, вие не само получавате термопомпа, а инвестирате в устойчивото бъдеще на вашето пространство, повишавате комфорта и намалявате разходите.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!