Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа моноблок KAISAI KHC-12RY3-B – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа моноблок KAISAI KHC-12RY3-B – отопление, охлаждане и БГВ

9899,00 лв.

Код: kaisai KHC-12RY3- Bbc Категория:

Описание

В днешно време, когато климатичните условия стават все по-непредсказуеми, е изключително важно да имате ефективна и надеждна термопомпа, която да осигури оптимален комфорт в дома или офиса. Термопомпа моноблок KAISAI KHC-12RY3-B е идеалното решение за отопление, охлаждане и подгряване на битова гореща вода (БГВ).

Предимства на термопомпата KAISAI KHC-12RY3-B

KAISAI KHC-12RY3-B притежава множество предимства, които я правят идеален избор за всяко домакинство:

1. Висока ефективност

С SCOP от 4.95, KAISAI KHC-12RY3-B предлага изключителна ефективност при отопление и охлаждане. Това означава, че за всяка употребена единица електрическа енергия, системата генерира значително количество топлина или охлаждане, което помага да се намалят разходите за енергия.

2. Инверторно управление

Инверторното управление на KAISAI KHC-12RY3-B не само спомага за постигане на желаната температура, но и осигурява максимална икономия на енергия. Системата автоматично регулира мощността, в зависимост от текущите нужди, което предотвратява ненужното потребление на енергия.

3. Екологосъобразен хладилен агент R32

Важен аспект на термопомпата KAISAI KHC-12RY3-B е употребата на иновативния хладилен агент R32, който е по-малко вреден за околната среда в сравнение с традиционните хладилни агенти. Той не само подобрява ефективността на системата, но и минимизира нейното екологично въздействие.

4. WiFi управление

С помощта на WiFi управление, можете да контролирате термопомпата дистанционно, без значение къде се намирате. Интуитивният интерфейс прави настройките изключително лесни и удобни, а това ви позволява да настроите температурата дори преди да се прибере у дома.

Технически спецификации на KAISAI KHC-12RY3-B

Термопомпата KAISAI KHC-12RY3-B предлага впечатляващи технически характеристики, които я правят уникална:

Модел:

KHC-12RY3-B

Енергиен клас:

A+++

Хладилен агент:

R32

Температурен диапазон на работа:

-15°C до 43°C

Заключение

Ако търсите решение за отопление и охлаждане, което е не само ефективно, но и екологосъобразно, термопомпа моноблок KAISAI KHC-12RY3-B е правилният избор. С изключителната си ефективност, иновативни технологии и лесно управление, тя става необходимост за всеки модерен дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!