Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа KAISAI KHA-16RY3 + KMK-160RY3 – отопление, охлаждане и БГВ

Термопомпа KAISAI KHA-16RY3 + KMK-160RY3 – отопление, охлаждане и БГВ

11490,00 лв.

Код: KHA-16RY3 + KMK-160RY3 - 16kW 3-phase ( Kaisai)bc Категория:

Описание

Термопомпата KAISAI KHA-16RY3 + KMK-160RY3 е иновативно решение за отопление и охлаждане, подходящо за всяко домакинство. Тази термопомпа предлага висока ефективност с SCOP 4.62, клас A+++, което я прави едно от най-ефективните решения на пазара за климатизация и битова гореща вода (БГВ). С инверторното управление, KAISAI KHA-16RY3 предлага не само стабилна температура, но и значително намаляване на разходите за електрическа енергия, особено в периоди на пикова натовареност. Уникалната функция за контрол при върхово натоварване осигурява оптимална производителност, която ще отговори на всички ваши нужди.

Технологии и иновации в отоплението

С напредналата инверторна технология, KAISAI KHA-16RY3 адаптира производителността си, за да осигури необходимото количество енергия в зависимост от натоварването в помещението. Тази технология не само че спомага за комфортна среда, но също така намалява разходите за енергия. Термопомпата е проектирана да работи с екологичен хладилен агент R32, който е известен със своите ниски глобално затоплящи качества.

Екологичност и устойчиво развитие

Използването на хладилен агент R32 не само че е по-благоприятно за околната среда, но също така осигурява по-висока енергийна ефективност в сравнение с традиционните хладилни агенти. KAISAI KHA-16RY3 е разработена с мисъл за устойчивото бъдеще, предлагайки на потребителите не само комфорт, но и отговорно отношение към планетата.

WiFi управление

С вградената WiFi функция, KAISAI KHA-16RY3 предлага на потребителите интуитивен контрол посредством лаптоп, таблет или смартфон. Това предимство позволява настройка на температурата и режима на работа от всяка точка на света, предлагайки максимално удобство и ефективност.

Предимства на KAISAI KHA-16RY3

Предлагаща се в пакет с KMK-160RY3, термопомпата KAISAI комбинира мощност и уникални функции, които я правят задължителен избор за тези, които търсят ефективно решение за отопление и охлаждане.

Висока ефективност

  • Клас A+++
  • Ниски разходи за поддръжка
  • Оптимизация на разходите за електрическа енергия

Лесен монтаж и поддръжка

KAISAI KHA-16RY3 е проектирана за лесен монтаж, а също така поддръжката е опростена, като предлага дълготрайна работа с минимални интервенции.

Подходяща за различни приложения

Термопомпата е идеална за домове, офиси и търговски пространства, предоставяйки прецизно управление на температурата и комфорт на помещенията по всяко време на годината.

Не се колебайте да изберете KAISAI KHA-16RY3 + KMK-160RY3, за да се наслаждавате на висока производителност, 효율ност и устойчиво решение за климатизация.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!