Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHO

Инверторен стенен климатик KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHO

1899,00 лв.

Код: KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHObc Категория:

Описание

Инверторният стенен климатик KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHO е идеалното решение за отопление и охлаждане на вашето пространство. С мощност от 18 000 BTU, този климатик е проектиран да предоставя висока енергийна ефективност (A++/A+++) и е съвместим с последните технологии в климатизацията. Той притежава инверторна технология, която осигурява стабилно представяне и оптимално контролиране на температурата. В допълнение, климатикът предлага Wi-Fi управление, позволявайки ви да контролирате температурата от разстояние посредством вашия смартфон или таблет.

Основни характеристики на KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHO

Този модел климатик е не само естетически приятен, но също така е и изключително функционален. Някои от основните му характеристики включват:

  • Тип: Стенен климатик
  • Технология: Инверторен климатик
  • Енергиен клас: A++/A+++
  • Охлаждане SEER: 7.00
  • Отопление SCOP: 5.10
  • Капацитет: 18 000 BTU
  • Гаранция: 36 месеца
  • Wi-Fi управление

Енергийна ефективност

С енергийните класове A++ и A+++, KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHO предлага отлична ефективност, което ви спестява значителни разходи за електрическа енергия. Инверторната технология осигурява на климатичната система способността да регулира мощността спрямо нуждите на вашето пространство, намалявайки ненужната консумация на енергия.

Комфорт и удобство

Климатикът е проектиран с мисъл за вашия комфорт. Технологията WI-FI управление позволява дистанционно управление на системата, така че можете да настройвате температурата преди да се приберете у дома. Никога повече няма да влизате в непоносимо студено или горещо помещение!

Устойчивост и гаранция

KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHO не само обещава високо качество, но и предлага гаранция от 36 месеца, което гарантира дългосрочна употреба и надеждност на продукта. Можете да бъдете сигурни, че вашият климатик ще работи безпроблемно и ще ви предоставя оптимален комфорт.

Заключение

Ако търсите климатик, който да предложи висока производителност, ефективност и иновации, KAISAI GEO KGE-18GRHI/KGE-18GRHO е отличен избор. Със своето инверторно охлаждане и функции за удобство, този модел ще се адаптира към вашите нужди и предпочитания, оставайки верен помощник в охлаждането или отоплението на вашето пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!