Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-36HRG32X KOD30U-36HFJ32X

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-36HRG32X KOD30U-36HFJ32X

4399,00 лв.

Код: KCD-36HRG32X KOD30U-36HFJ32Xbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен KAISAI KCD-36HRG32X KOD30U-36HFJ32X представлява напредничаво решение за климатизация, способно да предостави оптимален комфорт и ефективност в помещенията. С високи коэффициенти SEER от 6.10 и SCOP от 4.00, климатикът е енергоефективен и спомага за намаляване на разходите за електричество.

Преимущества на инверторен климатик касетъчен KAISAI

Възможността за включване на температурен датчик като опция позволява прецизно управление на температурата и създаване на идеална атмосфера. Инверторният компресор с високоефективен DC мотор допринася за безшумна работа и дълъг срок на експлоатация.

Висока енергийна ефективност

Системата с високо ефективен DC мотор е проектирана да оптимизира енергийната консумация на климатика, намалявайки значително разходите за енергия. С SEER 6.10 и SCOP 4.00, KAISAI е идеален за домове и офиси, където енергийна ефективност е приоритет.

Иновативен дизайн на топлообменника

Климатикът е проектиран с авангарден подход и иновации в дизайна на топлообменника, който гарантира оптимално пренос на топлина. Този уникален дизайн подобрява цялостната ефективност на системата, предлагайки по-добра производителност и комфорт.

Лесен монтаж и поддръжка

KAISAI KCD-36HRG32X KOD30U-36HFJ32X е климатик, който е лесен за инсталация и поддръжка. Проектиран е с оглед на удобството на потребителя, което означава, че и техническия екип ще може бързо и лесно да извърши всички нужни операции.

Тих и незабележим

Работещият режим на инверторния климатик е толкова тих, че почти не се усеща. Независимо дали сте в спалнята, в хола или в офиса, KAISAI суперщрумно охлажда и отоплява, без излишен шум, което допринася за спокойствието на потребителя.

Заключение

KAISAI KCD-36HRG32X KOD30U-36HFJ32X е не само инверторен климатик с висока ефективност, но също така и модерен, стилен и функционален. Подходящ е за всяко пространство, предоставя комфорт и енергоефективност, които ще зарадват всеки потребител. С опциите, които предлага, той е идеалният избор за вашата климатизация. Инвестицията в KAISAI е инвестиция в комфорт, удобство и спестяване на разходи в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!