Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло канален тип инвертор KAISAI KTI-18HWG32X

Вътрешно тяло канален тип инвертор KAISAI KTI-18HWG32X

1099,00 лв.

Код: KTI-18HWB32X indoorbc Категории: ,

Описание

Вътрешното тяло канален тип инвертор KAISAI KTI-18HWG32X е идеалното решение за ваши нужди от климатизация. С иновационен дизайн и висока ефективност, това вътрешно тяло предлага оптимална производителност, като същевременно е екологично. С помощта на хладилен агент R32, този климатик е такъв, който е не само ефикасен, но и щадящ околната среда.

Основни характеристики на KAISAI KTI-18HWG32X

С KAISAI KTI-18HWG32X имате възможност за избор на статично налягане, което осигурява гъвкавост и адаптивност при инсталация и работа. Възможността за регулиране на статичното налягане е важна, тъй като позволява на климатичната система да работи ефективно в различни помещения, независимо от техните размери и форма.

Екологичен хладилен агент R32

Използването на хладилен агент R32 е важен аспект на KAISAI KTI-18HWG32X. R32 е ново поколение хладилен агент, който предлага по-висока енергийна ефективност и минимално влияние върху глобалното затопляне. С неговата помощ, KAISAI KTI-18HWG32X може да работи безпроблемно и с ниски разходи за енергия.

Възможност за избор на статично налягане

Една от отличителните характеристики на KAISAI KTI-18HWG32X е възможността за избор на статично налягане. Тази функция е основна за адаптиране към конкретните нужди на всяко помещение. С нея можете да настроите климатичната система да работи по-ефективно в малки или големи пространства, подобрявайки комфорта на помещението.

Предимства на KAISAI KTI-18HWG32X

KAISAI KTI-18HWG32X предлага редица предимства, които го правят атрактивен избор за вашето жилище или офис. От енергийна ефективност до лесно управление, всеки детайл е проектиран с клиентите в предвид.

Ниска консумация на енергия

С хладилния агент R32 и инверторната технология, KAISAI KTI-18HWG32X осигурява намалени разходи за енергия. Това означава, че можете да се наслаждавате на комфортната температура в помещението си, без да се притеснявате за високите сметки за ток.

Лесно инсталиране и поддръжка

Друго предимство на KAISAI KTI-18HWG32X е лесността на инсталиране и поддръжка. Дизайнът на вътрешното тяло е оптимизиран за бърз монтаж, което улеснява професионалистите при инсталацията. Освен това, системата е проектирана да изисква минимално поддържане, което спестява време и усилия.

Тиха работа

KAISAI KTI-18HWG32X работи изключително тихо, което го прави идеален за спални и офис помещения. Технологията на инвертора поддържа консистентна работа и минимизира шума, осигурявайки спокойна и комфортна среда.

Подходящ за различни помещения

С гъвкави опции за инсталация и адаптивност към различни размери на помещенията, KAISAI KTI-18HWG32X е подходящ за диапазон от пространства. Независимо дали става въпрос за дом, офис или търговски обект, този климатик може да задоволи всичките ви нужди от климатизация.

Как да изберете правилното климатично устройство?

При избора на климатично устройство, е важно да вземете предвид няколко ключови фактора, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор за вашите нужди.

Размерът на помещението

Преди всичко, трябва да определите размера на помещението, в което ще инсталирате климатичната система. KAISAI KTI-18HWG32X предлага различни модели, които попадат в диапазона от различни квадратни метри.

Енергийна ефективност

Провеждането на енергийен тест преди да изберете климатик ще ви помогне да се уверите, че устройството, което избирате, е с висока енергийна ефективност. KAISAI KTI-18HWG32X е проектиран с цел да осигури най-добри резултати в тази насока.

Бюджет

Не на последно място, планирайте бюджета си. KAISAI KTI-18HWG32X е вариант с разумна цена, придавайки отлична стойност на вашата инвестиция в климатизация.

С KAISAI KTI-18HWG32X, вие получавате функционалност, иновации и дизайн в едно устройство. Независимо от условията, този климатик е вашият перфектен партньор в създаването на комфортна среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!