Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI CARE KWC-12CRGI / KWC-12CRGO

Инверторен стенен климатик KAISAI CARE KWC-12CRGI / KWC-12CRGO

1279,00 лв.

Код: KAISAI CARE KWC-12CRFI / KWC-12CRFObc Категория:

Описание

Инверторен стенен климатик KAISAI CARE KWC-12CRGI / KWC-12CRGO е идеалното решение за вашия дом или офис, предлагаща максимален комфорт и ефективност. С инверторна технология, климатикът адаптира мощността си спрямо нуждите на пространството, като осигурява постоянно и приятно климатизиране. Благодарение на високия енергиен клас A++/A+++, този климатик не само че е мощен, но и икономичен. С охлаждане на SEER 7.00 и отопление на SCOP 5.50, той е идеален за работа през цялата година.

Какви са предимствата на инверторния климатик KAISAI CARE KWC-12CRGI?

Този климатик предлага няколко важни предимства, които го отличават на пазара:

1. Икономия на енергия

С инверторната технология, климатикът на KAISAI автоматично регулира мощността си, което води до значителни икономии в електрическите сметки. Високият енергиен клас A++/A+++ е доказателство за отличната му ефективност.

2. Минимален шум

Климатикът работи изключително тихо, което го прави идеален избор за спални и офис пространства, където шумовете могат да бъдат разсейващи.

3. Лесно управление

С функцията за WIFI управление, вие имате контрол над климатизацията си през смартфона, където и да се намирате. Това добавя удобство и комфорт на вашето ежедневие.

4. Дълъг гаранционен срок

KAISAI предлага 36 месеца гаранция, което ви осигурява спокойствие, знаейки, че инвестицията ви е защитена.

Технически спецификации

KAISAI CARE KWC-12CRGI е с капацитет от 12 000 BTU, което го прави подходящ за помещения с размери до 30 квадратни метра. Системата му е проектирана да работи ефективно дори в много топли или студени условия. Неговите показания за производителност – 7.00 SEER и 5.50 SCOP, показват, че той може да се използва целогодишно, без риск от загуба на производителност или повишаване на разходите.

Не само, че е енергийно ефективен, но транспортната му система е проектирана така, че да минимизира риска от повреди и да увеличи експлоатационния срок. С модерен дизайн, KAISAI CARE лесно се интегрира в всякакъв интериор, без да нарушава цялостната естетика.

Заключение

Инверторен стенен климатик KAISAI CARE KWC-12CRGI / KWC-12CRGO е иновация в климатизацията, което съчетава мощност, ефективност и удобство. С широка гама от функции и висококачествени спецификации, този климатик е идеалният избор за всеки, който търси качество и комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!