Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Рекуператор KAISAI KVX 150 RHQ

Рекуператор KAISAI KVX 150 RHQ

2590,00 лв.

Код: KVX 150 RHQbc Категория:

Описание

Рекуператор KAISAI KVX 150 RHQ – Иновативно решение за енергийна ефективност

Рекуператорът KAISAI KVX 150 RHQ съчетава модерен дизайн с изключителна производителност, което го прави идеален избор за всяко пространство.

Висока ефективност и енергийни спестявания

С технологията на рекуперация на топлина, този модел осигурява опазване на ресурси и предлага значителни спестявания на енергия. Рекуператорът е проектиран, за да извлече максимална полза от външния въздух, което позволява оптимизиране на температурата и качеството на въздуха в помещението.

Модерен дизайн и тиха работа

KAISAI KVX 150 RHQ предлага елегантен и ненатрапчив дизайн, който без усилие се вписва в интериора на всяко помещение. Освен това, работата му е изключително тиха, което го прави подходящ избор за домашна среда, офиси или търговски помещения.

Филтри F7/M5 за висока чистота на въздуха

Системата използва висококачествени филтри F7/M5, които ефективно улавят замърсители и алергени, предоставяйки чист и свеж въздух на Вас и Вашето семейство. Това е особено важно за хора с алергии или респираторни проблеми.

Интуитивен контрол и Wi-Fi управление

Рекуператорът предоставя интуитивни контролни функции, които позволяват лесно управление на всички настройки. С опцията за Wi-Fi управление можете да контролирате устройството си от разстояние чрез мобилно приложение.

Универсален монтаж

KAISAI KVX 150 RHQ е проектиран за универсален монтаж, което го прави подходящ за различни типове инсталации – от жилищни сгради до търговски пространства. Няма значение дали става въпрос за ново строителство или реновиран обект, този рекуператор може да бъде внедрен безпроблемно.

Подобряване на качеството на въздуха в дома

С функциите си за рекуперация и филтрация, KAISAI KVX 150 RHQ работи за подобряване на качеството на въздуха около Вас. Поддържането на здравословен микроклимат е от решаващо значение, а този рекуператор е тук, за да помогне.

Научете повече за KAISAI KVX 150 RHQ

Не пропускайте шанса да оптимизирате своето пространство с рекуператор KAISAI KVX 150 RHQ. Съчетавайки иновации и дизайн, това устройство е перфектното решение за съвременния дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!