Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен KCA3U-12HRG32X KOX230-12HFN32X

Инверторен климатик касетъчен KCA3U-12HRG32X KOX230-12HFN32X

1929,00 лв.

Код: KCA3U-12HRG32X KOX230-12HFN32Xbc Категория:

Описание

Когато става въпрос за комфорт в дома, инверторният климатик касетъчен KCA3U-12HRG32X KOX230-12HFN32X е решение, което определено заслужава внимание. С вградени иновации и уникален дизайн, този климатик е перфектен за всяко модерно пространство.

Иновативни технологии за оптимален комфорт

Климатикът разполага с високи коефициенти SEER 7.80 и SCOP 4.60, които гарантират, че той е изключително ефикасен в енергийно отношение. Това означава не само по-ниски сметки за електрическа енергия, но и по-екологичен избор за вашия дом.

Подаване на свеж въздух

Едно от основните предимства на KCA3U-12HRG32X е опцията за подаване на свеж въздух. Това е особено полезно в помещеия с ограничена вентилация, където отворените прозорци не винаги са опция.

Високоефективен DC мотор

Климатикът е оборудван с високоефективен DC мотор, който не само повишава производителността, но и намалява шума. Това е особено важно за спални и тихи пространства, където шумът от климатика може да бъде разсейващ.

Дизайн и удобство

Инверторният климатик KCA3U-12HRG32X е проектиран да се вписва безпроблемно в интериора на вашия дом. С достъпния си и елегантен дизайн, той не само красиво допълва помещението, но и предлага максимално удобство.

Лесна инсталация

Климатикът е проектиран с внимание към детайлите не само за ефективност, но и за лесна инсталация. Неговите размери и конструкция позволяват бързо и безпроблемно монтиране.

Дълготрайност

С качествени материали и иновационна технология, този климатик е проектиран да бъде дълготраен. Няма нужда да се притеснявате за чести ремонти или подмяна след кратък период на употреба.

Управление и интуитивно интерфейс

Климатикът разполага с лесен за използване контролен панел и дистанционно управление, което прави настройките бързи и удобни. Можете да регулирате температурата и мощността с едно натискане на бутона.

Актуализации на софтуера

Иновативността на KCA3U-12HRG32X не спира само на хардуерните компоненти. Част от апарата е и софтуер, който периодично получава актуализации за оптимизация на производителността и нови функции.

Климатик с висока производителност

KCA3U-12HRG32X е идеален вариант за търсещите климатик, който е както ефективен, така и лесен за управление. Това е инвестиция, която не само ще ви осигури комфорт, но и ще добави стойност на вашия дом.

С KCA3U-12HRG32X KOX230-12HFN32X, вие получавате система, която обединява декор, комфорт и висока ефективност в едно. Няма как да сбъркате с този инверторен климатик!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!