Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCA3U-18HRG32X KOX330-18HFN32X

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCA3U-18HRG32X KOX330-18HFN32X

2399,00 лв.

Код: KCA3U-18HRG32X KOX330-18HFN32Xbc Категория:

Описание

В днешния забързан свят, комфортът в домовете и офисите става все по-важен. Инверторният климатик касетъчен KAISAI KCA3U-18HRG32X KOX330-18HFN32X е иновационно решение, което съчетава ефективност, устойчивост и стил. Този климатик не само, че регулира температурата, но също така осигурява и качеството на въздуха, което е от решаващо значение за нашето здраве и удобно пребиваване в закрити пространства.

Предимствата на инверторния климатик KAISAI

Нека разгледаме защо инверторният климатик касетъчен KAISAI е идеалният избор за вашето помещение:

Високи коефициенти на енергийна ефективност

С SEER 6.10 A++ и SCOP 4.00 A+, този климатик предлага висока енергийна ефективност, което означава по-ниски сметки за електричество и намален въглероден отпечатък. Инверторната технология регулира капацитета на охлаждане или затопляне в зависимост от нуждите на помещението, което води до намаляване на загубите на енергия.

Подаване на пресен въздух

С опцията за подаване на пресен въздух, KAISAI KCA3U-18HRG32X KOX330-18HFN32X осигурява постоянен поток от свеж въздух в помещенията, което е особено важно за здравословната атмосфера. Чистият въздух подобрява концентрацията и общото благополучие.

Високоефективен DC мотор

Инверторният климатик разполага с високоефективен DC мотор, който работи тихо и плавно. Тази технология осигурява не само дълъг живот на уреда, но и минимизира шума, което го прави идеален за домове и офиси.

Иновативен дизайн на топлообменника

Иновативният дизайн на топлообменника позволява оптимална производителност на климатичната система. Независимо дали охлаждате или отоплявате, вие получавате максимален комфорт.

Употреба на инверторния климатик

Инверторният климатик KAISAI е идеален за различни пространства, включително:

Офиси

В офис среда, където постоянният комфорт е от съществено значение за производителността на служителите, KAISAI осигурява стабилна температура и свеж въздух.

Домашни пространства

В домашна среда, той предоставя не само охлаждане през лятото и отопление през зимата, но и свежест и уют в помещението.

Търговски пространства

В търговските обекти, където комфорта на клиентите е от решаващо значение, KAISAI може да направи впечатление и да повиши удовлетворението на клиентите.

Ресторанти и хотели

В ресторанти и хотели, той служи като ключов елемент за предоставяне на услуги, особеностите на които включват комфорт и уют.

Защо да изберете KAISAI?

С KAISAI, вие инвестирате в качествено и надеждно решение за климатизация. Брандът е известен с иновациите си в климатичните технологии и предлага продукти, които удовлетворяват изискванията на съвременния потребител.

KAISAI гарантира своите продукти, посветен е на качеството и предлага оптимални решения за всяко помещение.

Не правете компромис с комфорта си – изберете инверторен климатик касетъчен KAISAI KCA3U-18HRG32X KOX330-18HFN32X и се насладете на висококачествено климатизиране!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!