Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Nippon KFR 12DCB ECO POWERFUL

Инверторен климатик Nippon KFR 12DCB ECO POWERFUL

919,99 лв.

Код: 2510112bt Категория:

Описание

Ако търсите ефективно и икономично решение за климатизация на вашия дом или офис, инверторният климатик Nippon KFR 12DCB ECO POWERFUL е идеалният избор за вас. С иновативна технология, впечатляваща производителност и редица удобства, той ще ви осигури не само комфорт, но и значителна икономия на енергия. В следващите редове ще разгледаме подробно характеристиките и предимствата на този удивителен климатик.

Основни характеристики на Nippon KFR 12DCB ECO POWERFUL

Този инверторен климатик предлага разнообразие от мощни характеристики, които го правят предпочитан избор. Технологията на инвертора осигурява плавно регулиране на мощността, което не само повишава комфорта, но и намалява разходите за електрическа енергия.

Енергийна ефективност

С енергийни класове A++ за охлаждане и A+ за отопление, Nippon KFR 12DCB е един от най-енергоефективните модела на пазара. Това означава, че вие ще можете да се насладите на оптимални температури без да натоварвате бюджета си с високи сметки за ток.

Работни температури

Климатика работи ефективно при температури от -15 до 50°C за охлаждане и -15 до 30°C за отопление, което го прави идеален за всякакви климатични условия. Независимо дали е зима или лято, можете да разчитате на Nippon KFR 12DCB.

Комфорт и тишина

Нивото на шум е важен фактор при избора на климатик. Nippon KFR 12DCB работи на нива на шум от 22 до 40 dB, в зависимост от настройките. Това го прави тих и ненатрапчив, позволявайки ви да се наслаждавате на спокойствие вкъщи.

Wi-Fi модул за интелигентно управление

С вграден Wi-Fi модул, вие можете да управлявате климатика си дистанционно. Приложението за смартфон ви позволява да настройвате температурата и да планирате работното време на климатика, независимо от вашето местоположение. Това добавя допълнителен комфорт и удобство, особено когато сте навън.

Лесна инсталация и поддръжка

Nippon KFR 12DCB е проектиран за бърза и лесна инсталация. Външното и вътрешното тяло са компактни и стилни, което означава, че могат да се интегрират в почти всяко пространство. Поддръжката е минимална, а висококачествените материали осигуряват дълъг живот на устройството.

Заключение

Nippon KFR 12DCB ECO POWERFUL е идеалния избор за всеки, който търси надежден и икономичен климатик. С его впечатляващи характеристики, енергийна ефективност и удобство, можете да се насладите на комфортна температура през цялата година. Не се колебайте да направите инвестицията в Nippon KFR 12DCB – вие заслужавате комфорта, който този климатик предлага.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!