Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRI

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRI

5749,00 лв.

Код: KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRIbc Категория:

Описание

Инверторният климатик касетъчен KAISAI KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRI е перфектното решение за вашия дом или офис, за да се осигури оптимално климатизиране, независимо от сезона. С високите си коефициенти SEER 6.10 и SCOP 4.00, този климатик предлага изключителна ефективност и икономия на енергия. В него е вграден високо ефективен DC мотор, който не само че спомага за минимизиране на консумацията на електрическа енергия, но също така осигурява гладка и тиха работа.

Как работи инверторният климатик?

Инверторните климатици работят по различен начин в сравнение с традиционните системи за климатизация. Вместо да включват и изключват климатичната система при достигане на зададената температура, инверторите регулират скоростта на компресора, за да поддържат постоянна температура. Това не само подобрява комфортността, но и значително намалява разходите за енергия.

Ползи от употребата на инверторни климатици

  • Намалено потребление на електрическа енергия и по-ниски сметки.
  • Подобрена комфортност и качеството на въздуха.
  • Практически безшумна работа, особено в режим на работа при по-ниски натоварвания.

Дизайн и иновации

Инверторният климатик KAISAI KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRI е проектиран с иновативен дизайн на топлообменника, който позволява по-добро охлаждане и отопление. Освен това, климатикът е оборудван с температурен датчик, опционален за настройка на режима на работа, в зависимост от конкретните нужди на потребителя.

Технически спецификации

  • Модел: KAISAI KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRI
  • SEER: 6.10
  • SCOP: 4.00
  • Тип: Касетъчен инверторен климатик
  • Енергийна ефективност: A++

Как да изберете правилния климатик за вашия дом?

При избора на инверторен климатик е важно да се вземат предвид размерът на помещението, изолацията и бюджетът. KAISAI предлага различни модели с разнообразни мощност и функционалности, които да отговорят на специфичните нужди на клиента.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на климатик е решаваща стъпка за постигане на оптимални резултати. Неправилно извършеният монтаж може да доведе до загуба на енергийна ефективност и увеличаване на експлоатационните разходи. Препоръчително е монтажът да се извършва от квалифицирани специалисти.

Къде да купите инверторен климатик KAISAI?

Инверторният климатик KAISAI KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRI може да бъде закупен от официални дистрибутори или онлайн платформи. Убедете се, че получавате гаранция и пълна сервизна поддръжка при избора на вашия доставчик.

За финал, ако искате да подобрите климатизацията в дома или офиса си, инверторният климатик касетъчен KAISAI KCD-55HRG32X KOE30U-55HFN32X TRI е едно от най-добрите решения на пазара.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!