Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-48HRG32X KOE30U-48HFN32X TRI

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-48HRG32X KOE30U-48HFN32X TRI

5249,00 лв.

Код: KCD-48HRG32X KOE30U-48HFN32X TRIbc Категория:

Описание

Инверторните климатизатори стават все по-популярни, благодарение на техните високи ефективности и иновации, които предлагат. Един от водещите модели на пазара е KAISAI KCD-48HRG32X KOE30U-48HFN32X TRI, който се характеризира с изключителна производителност, удобство и енергийна ефективност. Със SEER 6.10 и SCOP 4.00, този климатик е идеалният избор за вашия дом или офис.

Важността на ефективността

Когато говорим за климатизация, енергийната ефективност играе ключова роля. Инверторният климатик KAISAI KCD-48HRG32X е проектиран да предлага максимално охлаждане и отопление, без да натоварва вашата сметка за ток. С високите си коефициенти на ефективност, можете да се насладите на комфортна обстановка, без да се притеснявате за разходите.

Новият дизайн на топлообменника

Дизайнът на топлообменника е събрал в себе си иновации, които не само подобряват визуалната естетика, но и подобряват функционалността. KAISAI KCD-48HRG32X включва новаторски усъвършенстван топлообменник, който оптимизира преноса на топлина, осигурявайки по-бързо и по-ефективно отопление и охлаждане.

DC мотор за висока производителност

Основен елемент в инверторната технология е DC моторът, който играе решаваща роля за спестяване на енергия и намаляване на шумовите нива. Използването на високоефективен DC мотор в KAISAI KCD-48HRG32X гарантира, че климатикът ще работи тихо, дори при максимално натоварване.

Температурен датчик – опция за допълнителен комфорт

Климатикът предлага опция за температурен датчик, който предоставя още повече възможности за управление на микроклимата в помещението. С този датчик можете да регулирате температурата в стаята по точно и ефективно, осигурявайки оптимален комфорт в зависимост от сезона и предпочитанията на потребителите.

Приложения и предимства

KAISAI KCD-48HRG32X може да бъде инсталиран в различни пространства, включително офиси, ресторанти, магазини и домове. Неговата касетъчна конструкция позволява лесно интегриране в интериора, без да нарушава визуалната цялост на помещението.

Заключение

С инверторния климатик KAISAI KCD-48HRG32X KOE30U-48HFN32X TRI, потребителите получават не само ефективно решение за отопление и охлаждане, но и естетически приятно допълнение към своя интериор. Неговите високи коефициенти на SEER и SCOP, новаторският дизайн, опцията за температурен датчик и изключителната тихота на работа го правят идеален избор за всякакви пространства.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!