Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик AUX Freedom ECO ASW-H09B6B4/FAR3DI-C0

Инверторен климатик AUX Freedom ECO ASW-H09B6B4/FAR3DI-C0

750,00 лв.

Инверторният климатик AUX Freedom ECO ASW-H09B6B4/FAR3DI-C0 ще ви помогне да климатизирате дома си благодарение на многобройните функционалности, които допълнително подобравят енергийната ефективност (клас A++ на охлаждане и A+ на отопление), разпространението и качеството на въздуха. Моделът е подходящ за помещения до 18 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

Код: 2510150bt Категория:

Описание

Инверторен климатик AUX Freedom ECO ASW-H09B6B4/FAR3DI-C0 е съвременен и енергийно ефективен климатик, предназначен да осигури комфорт и удобство в дома, независимо от сезона. С мощен инверторен компресор и разнообразие от режимни функции, този климатик е идеалното решение за климатизация на помещения с площ до 18 кв.м. Изработен с внимание към детайла и иновации, AUX Freedom ECO предлага не само охлаждане, но и отопление, което го прави многофункционално устройство за всякакви климатични условия.

Характеристики и предимства на AUX Freedom ECO

При избора на инверторен климатик, важно е да се вземат предвид характеристиките, които ще определят неговата ефективност и работоспособност. Инверторният климатик AUX Freedom ECO е с клас на енергийна ефективност A++ при охлаждане и A+ при отопление, което означава, че не само се грижи за комфорта в дома, но и намалява разходите за електрическа енергия.

Ефикасност на охлаждане и отопление

С отдавана мощност на охлаждане между 0.6 и 3.1 kW и отоплителна мощност между 0.8 и 3.4 kW, AUX Freedom ECO осигурява отлично представяне при различни климатични условия. Неговият сезонен коефициент на охлаждане SEER е 6.9, а сезонният коефициент на трансфер на отопление SCOP е 4, което показва, че климатикът е много икономичен и надежден.

Работни условия

Инверторният климатик AUX Freedom ECO работи в широк температурен диапазон, като осигурява отлично охлаждане при температури между -16 и 49 °C и отопление между -15 и 30 °C. Това означава, че той е способен да поддържа комфортна температура в помещението, независимо от външните метеорологични условия.

Спецификации и размери

Отдавана мощност на охлаждане 0.6 / 2.7 / 3.1 kW
Отдавана мощност на отопление 0.8 / 2.9 / 3.4 kW
Консумирана мощност на охлаждане 0.1 / 0.85 / 1.6 kW
Консумирана мощност на отопление 0.3 / 0.85 / 1.6 kW
Размери на вътрешното тяло 285 x 750 x 200 мм
Размери на външното тяло 456 x 650 x 233 мм

Защо да изберете инверторен климатик AUX Freedom ECO?

Климатикът AUX Freedom ECO е перфектният избор за потребители, които търсят безопасност и комфорт в дома. С 36 месеца гаранция, вие получавате не само качествен продукт, но и спокойствие, тъй като знаете, че вашата климатизация е в добри ръце.

Тихо и удобно функциониране

С ниво на шум в интервала от 27 до 48 dB, AUX Freedom ECO предлага приятно и тишина в помещението, дори в отоплителен или охладителен режим. С това, вие можете да се наслаждавате на спокойствие в своя дом без нежелани звуци.

Модерна технология и дизайн

С изчистен и модерен дизайн, климатикът AUX Freedom ECO се вписва идеално във всеки интериор. Неговият компактен размер позволява лесен монтаж, а инверторната технология осигурява оптимално регулиране на температурата и насочено въздушно разпределение.

Заключение

Изборът на инверторен климатик е важен и изисква внимателно обмисляне. AUX Freedom ECO ASW-H09B6B4/FAR3DI-C0 е отличен избор за хора, които искат да съчетаят ефективност с иновации и комфорт. С него, вие ще се радвате на нов стандарт в климатизацията и удобството в дома.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

pa_energien-klas-na-oxlazdane-otoplenie-topla-zona

A++ / A++

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!