Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик подово- таванен KAISAI KUE-48HRG32X / KOE30U-48HFN32X TRI

Инверторен климатик подово- таванен KAISAI KUE-48HRG32X / KOE30U-48HFN32X TRI

5499,00 лв.

Код: KUE-48HRG32X / KOE30U-48HFN32X TRIbc Категория:

Описание

Въведение в инверторните климатици подово-таванен тип

Инверторните климатици подово-таванен тип, като моделът KAISAI KUE-48HRG32X / KOE30U-48HFN32X TRI, представляват модерно и ефективно решение за климатизация на различни пространства. Те предлагат уникална комбинация от естетика и висока производителност, което ги прави идеален избор за домове и офиси. Тези устройства не само, че осигуряват комфортна температура, но също така спестяват енергия, благодарение на усъвършенстваната инверторна технология.

Какво е инверторен климатик?

Инверторният климатик е вид климатична система, която регулира температурата в помещението по интелигентен начин. Технологията работи на принципа на адаптация на мощността към нуждите на помещението, което означава, че устройството автоматично променя скоростта на компресора. Това не само, че осигурява по-стабилна температура, но също така спомага за намаляване на разходите за електричество.

Главни предимства на KAISAI KUE-48HRG32X / KOE30U-48HFN32X TRI

  • Енергийна ефективност: С енергийни класове A++/A+, този климатик е проектиран да работи ефективно, спестявайки ваши разходи.
  • Скорост на охлаждане и отопление: С показатели SEER на 6.10 за охлаждане и SCOP на 4.00 за отопление, климатикът осигурява бързи и ефективни температурни промени.
  • Гаранция: Осигурена гаранция от 36 месеца, което ви дава допълнително спокойствие за качеството и надеждността на продукта.
  • Висока производителност: С капацитет от 48 000 BTU, KAISAI KUE-48HRG32X е идеален за по-големи пространства, където е необходима мощна климатизация.

Идеално приложение за различни пространства

Подово-таванните климатици като KAISAI KUE-48HRG32X / KOE30U-48HFN32X TRI са изключително универсални и могат да бъдат инсталирани в различни типове помещения. Те са идеални за:

  • Офиси: Осигуряват комфортна работна среда за служителите и помагат за повишаване на производителността.
  • Жилищни пространства: Създават уютна атмосфера, която е важна за домашния комфорт.
  • Търговски площи: Идеални за магазини и шоуруми, където е важно да се предостави комфорт на клиентите.

Заключение

Изборът на инверторен климатик подово-таванен тип KAISAI KUE-48HRG32X / KOE30U-48HFN32X TRI е интелигентен избор, който ще ви осигури комфорт и ефективност. С иновациите в климатичната технология, подобни устройства са ключови за съвременните домове и офиси. Не само, че ви предоставят желаната температура, но и спестяват на електрическите разходи, подобрявайки качеството на вашия живот и работна среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!