Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен стенен климатик KAISAI FLY KWX-24KRHI / KWX-24KRHO

Инверторен стенен климатик KAISAI FLY KWX-24KRHI / KWX-24KRHO

2149,00 лв.

Код: KWX-24KRHI / KWX-24KRHObc Категория:

Описание

Въведение в стенните инверторни климатици

Стенните инверторни климатици са съвременни устройства, предназначени да ни осигурят комфорт през горещите летни месеци и да затоплят помещенията през зимата. Те предлагат множество предимства, като ефективност, тишина и контрол на температурата. Моделът KAISAI FLY KWX-24KRHI / KWX-24KRHO е идеален пример за това как инверторната технология подобрява домашния комфорт.

Предимства на инверторната технология

Инверторните климатици, какъвто е моделът KAISAI FLY, работят на базата на инверторна технология, която регулира мощността на компресора в зависимост от нуждите на помещението. Това значи, че те не само охлаждат или отопляват, но и поддържат желаната температура с минимално потребление на енергия.

1. Спестяване на енергия

Климатикът KAISAI FLY KWX-24KRHI / KWX-24KRHO предлага енергиен клас A++/A++. Това означава, че използва значително по-малко електрическа енергия в сравнение с традиционните климатици, което го прави изключително икономичен.

2. Повишен комфорт

С инверторната технология, климатикът автоматично регулира мощността си, за да поддържа постоянна температура. Това предотвратява резки колебания в температурите, които могат да бъдат неудобни.

3. Тиха работа

Стенните инверторни климатици, като моделът KAISAI FLY, са проектирани да работят тихо. Това е особено важно в спални или офис помещения, където шумът може да бъде разсейващ.

4. Wi-Fi управление

Допълнителна атрактивна функция на този модел е Wi-Fi управлението. С него можете да контролирате климатика си от разстояние, което добавя удобство и гъвкавост.

Характеристики на модела KAISAI FLY

Моделът KWX-24KRHI / KWX-24KRHO има редица впечатляващи характеристики, които го правят предпочитан избор:

  • Тип: стенен климатик
  • Технология: инверторен климатик
  • Енергийни клас: A++/А++
  • Охлаждане SEER: 6.10
  • Отопление SCOP: 5.00
  • Капацитет: 24,000 BTU
  • Гаранция: 36 месеца
  • Wi-Fi управление

Спецификации на охладителните среди

Климатикът е проектиран да работи ефективно в разнообразни климатични условия. С капацитет от 24,000 BTU, той е способен да охлажда или отоплява големи помещения, което го прави идеален решение за домове или офиси.

Опазване на околната среда

KAISAI FLY моделите са проектирани с оглед на опазването на околната среда. Използваните хладилни агенти са безопасни и с ниски стойности на потенциала за глобално затопляне, което е от ключово значение в днешния свят, когато устойчивото развитие е от особена важност.

Избор на правилния климатик

Когато избирате климатик, е важно да се вземат предвид не само цената, но и ефективността, шумовото ниво и допълнителните функции, които биха допринесли за комфорта на дома. KAISAI FLY KWX-24KRHI / KWX-24KRHO е отличен избор в това отношение.

Заключение

Ако търсите стенен климатик, който комбинира инверторна технология с висока ефективност и удобство, моделът KAISAI FLY KWX-24KRHI / KWX-24KRHO е точното решение за вас. Със своите прекрасни функции и екологично чиста работа, той е инвестиция в бъдещето на вашия комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!