Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Мобилен климатик AUX AM-12C4A4/QAR2-B6

Мобилен климатик AUX AM-12C4A4/QAR2-B6

600,00 лв.

Мобилен климатик AM-12C4A4/QAR2-B6 от серията мобилни инверторни климатици на AUX е практично решение за по-малки по размер помещения. Проектиран е за охлаждане през горещите лета, като лесно може да бъде местен от стая в стая.

Код: 2510149bt Категория:

Описание

Мобилният климатик AUX AM-12C4A4/QAR2-B6 е иновативно решение за охлаждане, проектирано да отговаря на нуждите на потребителите, които търсят ефективност и гъвкавост. С уникалната си функция за преносимост, този климатик предлага не само охлаждане, но и удобство, позволявайки ви да преместите устройството из дома или офиса според нуждите си.

Ключови предимства на мобилния климатик AUX AM-12C4A4/QAR2-B6

Мобилният климатик AUX идва с множество предимства, които го правят идеален избор за всяко малко помещение:

1. Висока производителност

С мощност от 12,000 BTU и номинална охлаждаща мощност от 3.5 kW, този климатик бързо и ефективно охлажда помещения до 12 кв. м. в горещите летни дни. Консумираната мощност на охлаждане е само 1.35 kW, което го прави икономически изгоден вариант.

2. Лесно пренасяне

Дизайнът на мобилния климатик позволява лесно пренасяне между различни стаи, което го прави идеален за использования в домове и офиси с ограничено пространство. С тегло от 32 кг, климатикът може да бъде лесно местен при необходимост.

3. Инверторна технология

AM-12C4A4/QAR2-B6 е инверторен климатик, което означава, че може да регулира своята мощност според потребностите на помещението, осигурявайки по-точно управление на температурата и по-ниски разходи за електрическа енергия. Високият EER от 2.6 гарантира оптималната работа и наличие на комфорт.

4. Безшумна работа

Нивото на шум на охлаждане от 64 dB е приемливо за повечето хора, осигурявайки комфортна среда за работа или отдих. Тихата работа на климатикa е важен фактор при избора на охлаждаща система, особено в спални и офиси.

Спецификации и функции на модела

Мобилният климатик AUX AM-12C4A4/QAR2-B6 притежава редица функционални характеристики:

Отдавана мощност на охлаждане Мин./Ном./Макс: – / 3.5 / – kW
Консумирана мощност на охлаждане Мин./Ном./Макс: – / 1.35 / – kW
Мощност (BTU) 12 000
EER (хладилен коефициент на охлаждане) 2.6
Минимална площ на помещението 12 кв. м
Гаранция 36 месеца
Диаметър на тръбопровод за свързване 130 мм
Хладилен агент R290
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) 1~/50/220-240
Тегло 32 кг
Размери 794 x 452 x 403 В x Ш x Д (мм)

Дизайн и удобство

Дизайнът на AUX AM-12C4A4/QAR2-B6 е не само функционален, но и естетически приятен. Компактните размери му позволяват да се впише във всяка стая, без да заема излишно пространство. Неговите размери от 794 x 452 x 403 мм и елегантният му вид го правят атрактивно допълнение към модерните интериори.

Среда за работа

Климатика е проектиран да работи в разнообразни условия, използвайки хладилен агент R290, който е по-екологичен избор в сравнение с традиционните хладилни агенти. Това е важен аспект, който много потребители търсят, когато избират охлаждаща система.

Лесно инсталиране

Инсталацията на мобилния климатик AUX е минимално сложна и не изисква специализирани умения или инструменти. Включената инструкция и необходимите компоненти правят настройката бърза и лесна за всеки. Важно е да следвате указанията за свързване и инсталиране на тръбопровода.

Заключение

Ако търсите икономически изгоден, надежден и лесен за пренасяне климатик, то AUX AM-12C4A4/QAR2-B6 е идеалното решение за вас. неговите характеристики и производителност го правят отличен избор за охлаждане на малки помещения. Не пропускайте възможността да се насладите на комфортната температура у дома или в офиса, особено в горещите летни месеци.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (охлаждане)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

pa_minimalna-ploshh-na-pomeshhenieto

12 кв. м

Гаранция

36 месеца

pa_diametier-na-trieboprovod-za-svierzvane

130 мм

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Тегло

32 кг

Размери Ш х В х Д (външно тяло)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!