Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7

Инверторен климатик AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7

1849,99 лв.

Инверторният климатик AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7 е най-новият представител в портфолиото на климатици AUX с подобрени енергийни показатели през всеки сезон. Специално разработеният за летните месеци дизайн на вътрешното тяло почти елиминира студените течения. Моделът е подходящ за помещения до 36 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

Код: 2510143bt Категория:

Описание

Инверторен климатик AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7: Вашият перфектен избор за комфорт и ефективност

В настойчивия стремеж за контрол на вътрешната среда, инверторните климатици действително променят начина, по който се чувстваме в нашите домове и работни места. Моделът AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7 е най-новият представител на марката AUX, спечелил признание в цял свят с настоятелност за качество и ефективност. Със своя впечатляващ диапазон от характеристики и иновативен дизайн, този климатик е не само функционален, но и естетически привлекателен, предоставяйки приятна атмосфера и допринасящ за модерния интериор на вашия дом.

Ключови характеристики на инверторния климатик AUX C+++

Подобрена енергийна ефективност

Енергийният клас A+++ на охлаждане и A++ на отопление подчертава изключителната енергийна ефективност на модела AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7. Независимо дали през горещото лято или студената зима, него не само, че ще спести значителна част от разходите за електричество, но и ще намали експлоатационните разходи чрез иновативни технологии и механизми за управление на климата.

Стилен и съвременен дизайн

Дизайнът на вътрешното тяло на климатика е създаден с нефункционални съображения, като внимание към детайлите, което предоставя не само естетическа стойност, но и подобрена ефективност, елиминирайки студените течения и поддържайки равномерно разпределение на температурата. Съчетавайки елегантна форма и иновационна технология, моделът ще се впише отлично във всяка стая.

Функционалност и комфорт

Климатикът е проектиран да обслужва помещения с размери до 36 кв. м., което го прави идеален за спални, холове или офиси. Моделът предлага възможности за дистанционно управление и интеграция на Wi-Fi модул, така че да можете да контролирате температурата направо от вашия смартфон. Изключителният комфорт, който носи, е безспорен.

Топлинна и охладителна мощност

С мощност на охлаждане между 1.3 и 5.9 kW, този климатик осигурява перфектна температура дори в най-горещите летни дни. За отопление мощността варира от 1.3 до 6.6 kW, което го прави надежден партньор за комфорт през зимата. В допълнение, работната температура на охлаждане варира от -10 до 49 °C, а за отопление – от -25 до 30 °C.

Не само, че осигурява необходими температурни условия, но и работи в тих режим, с ниво на шум, което е под 30 dB, което го прави идеален за всякакви ситуации – включително за работа, учене или релаксация.

Гаранция за качество и надеждност

С гаранция от 36 месеца, можете да бъдете сигурни, че направената инвестиция е надеждна и дълговечна. AUX е опитен производител, известен с качеството на своите продукти и отличната следпродажбена поддръжка.

Екологично съобразен хладилен агент

Климатикът използва хладилен агент R-32, който има по-ниска способност за глобално затопляне и е по-екологичен елемент в сравнение с предходните версии. С това, AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7 носи отговорност към природата, осигурявайки модерна и устойчива технология.

Технически спецификации

Мощност (BTU) 18,000
Отдава мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 1.3 / 5.28 / 5.9 kW
Отдава мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) 1.3 / 6.1 / 6.6 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 0.29 / 1.43 / 1.95 kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) 0.25 / 1.33 / 1.8 kW

В заключение, инверторният климатик AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7 е не само инвестиция за комфорт, но и определение за стил, ефективност и отговорност към околната среда. Дайте си удоволствието да живеете и работите в перфектна температура с AUX!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!