Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор KAISAI KCA3I-09HRG32

Вътрешно тяло касетъчен тип инвертор KAISAI KCA3I-09HRG32

869,00 лв.

Код: KCA3I-09HRB32bc Категории: ,

Описание

Въведете в света на иновациите с касетъчния инвертор KAISAI KCA3I-09HRG32, който предлага несравними предимства в климатизацията на вашето пространство. С уникално проектиран корпус и усъвършенствана инверторна технология, този климатик гарантира оптимално охлаждане и отопление, с минимално ниво на шум, създавайки уютна и комфортна атмосфера.

Защо да изберете касетъчен климатик KAISAI?

Касетъчните климатици са идеалното решение за вашия дом или офис, осигурявайки ефикасно и равно разпределение на въздуха в пространството. KAISAI KCA3I-09HRG32 предлага:

1. Енергийна ефективност

С клас на енергийна ефективност A++, този климатик не само ще успее да осигури желаната температура, но и ще намали разходите ви за електрическа енергия. Инверторната технологии позволява плавно регулиране на мощността на компресора, като оптимизира работата му.

2. Ниско ниво на шум

Едно от важните предимства на този климатик е неговото ниско ниво на шум. Проектиран е така, че да работи почти безшумно, осигурявайки ви спокойствие в спалня или офис.

Характеристики на KAISAI KCA3I-09HRG32

С разнообразие от функции, този климатик е повече от просто уред за охлаждане или отопление. Неговите уникални характеристики включват:

1. Автоматичен режим на работа

Когато включите климатик, той автоматично ще избере най-подходящия режим на работа в зависимост от температурата в помещението.

2. Пречистване на въздуха

KAISAI KCA3I-09HRG32 разполага с интегрирана система за пречистване на въздуха, която намалява количеството алергени и замърсители в помещението.

3. Удобство при управление

Климатикът е снабден с дистанционно управление, което прави настройването на желания режим и температура лесно и удобно.

4. Компактен дизайн

Със своя компактен и елегантен дизайн, KAISAI KCA3I-09HRG32 може лесно да се интегрира в различни интериорни решения.

Как да инсталирате и поддържате климатика?

Правилната инсталация и поддръжка на касетъчния климатик е ключова за неговата дълготрайност и ефективност.

1. Инсталация

Препоръчваме инсталацията да бъде извършена от специалисти, които имат опит с касетъчни климатици. Важно е да се уверите, че климатикът е расположен използвайки правилната височина и ъгъл.

2. Регулярна поддръжка

Редовната поддръжка е важна, за да се осигури оптимална работа. Препоръчва се филтрите да се почистват или сменят на всеки 3 месеца, а хладилният агент да се проверява поне веднъж годишно.

С KAISAI KCA3I-09HRG32 за вас и вашето пространство, климатизацията вече не е само нужда, а истинска наслада.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!