Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-WFT + SRC25ZSX-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-WFT + SRC25ZSX-W

3189,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-WF / SRC25ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас – А+++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-WF са с вграден Wi-Fi модул и с 36 месеца гаранция.

Код: 2520447_1bt Категория:

Описание

В днешно време, инверторните климатици биват все по-предпочитан избор за отопление и охлаждане на помещенията. Един от най-известните модели на пазара е Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-WFT + SRC25ZSX-W, който предлага не само висока енергийна ефективност, но и множество модерни функции, поддържащи вашия комфорт и здраве.

Изключителната ефективност на инверторната технологии

Технологията на инверторните климатици включва периодично регулиране на мощността на компресора, което не само спестява енергия, но и подобрява комфорта в помещението. В случай на Mitsubishi Heavy Industries, този модел предлага клас А+++ по енергийна ефективност, което е идеално за всеки дом.

Какви предимства получавате с Mitsubishi SRK25ZSX-WF?

Този климатик е проектиран да функционира безупречно дори при най-трудните климатични условия. Работи ефективно при температури до -15 °C за охлаждане и до -20 °C за отопление, което го прави подходящ за нашия климат. При избора на климатик е важно да имате предвид размера на помещението, за което ще го използвате. Моделът SRK25ZSX-WF е идеален за стаи до 20 квадратни метра.

Нивата на шум и комфорт

Високите нива на комфорт не са просто маркетингов трик. Благодарение на технологията на ниско ниво на шум, която климатикът предлага, можете да се наслаждавате на спокойната атмосфера във вашия дом. Нивата на шум варьрат между 19 и 39 dB, което е по-тихо от много големи хладилници. Това прави Mitsubishi SRK25ZSX-WF перфектен за спални и офиси.

Интелигентни функции за висока производителност

С вграждането на Wi-Fi модул, климатикът може да бъде контролиран дистанционно чрез вашето смартфон приложение, което е изключително удобно. Искате ли да охладите помещението преди завръщането си у дома? Или пък да го подготвите за поредната гореща нощ? С Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-WF всичко това е възможно.

Здраве и безопасност

Функцията за алерген-деактивираща система е вградена, за да ви осигури здравословна среда. Тя надеждно неутрализира вируси, бактерии и алергени, осигурявайки чист въздух за вас и вашето семейство. В условията на COVID-19, тази функция е повече от необходима, особено за хората, страдащи от алергии или респираторни заболявания.

Технически спецификации на инверторния климатик

Отдавана мощност на охлаждане 3.2 kW
Консумирана мощност на отопление 0.59 kW
Хладилен агент R-32

Тези характеристики не само че показват производителността на климатичната система, но и нейния принос в опазването на околната среда, тъй като R-32 е по-малко вреден за озоновия слой в сравнение с традиционните хладилни агенти.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZSX-WF / SRC25ZSX-W е изключителен пример за качество и иновации. С неговите многофункционални възможности, технически спецификации и акцент върху комфорта и здравето, той не само ще задоволи вашите нужди, но и ще надмине очакванията ви. Инвестирайки в такава система, вие не само че оптимизирате вашия дом, но и ще се радвате на финансова спестявка в дългосрочен план.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!