Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторeн климатик канален KAISAI KTI-18HWG32X KOX330-18HFN32X

Инверторeн климатик канален KAISAI KTI-18HWG32X KOX330-18HFN32X

2359,00 лв.

Код: KTI-18HWG32X KOX330-18HFN32Xbc Категория:

Описание

В днешно време, когато климатичните условия стават все по-непредсказуеми, инверторните климатични системи, като каналния климатик KAISAI KTI-18HWG32X KOX330-18HFN32X, предлагат идеално решение за контрол на температурата и качеството на въздуха във вашия дом или офис. Научете за предимствата на инверторните технологии, които осигуряват не само комфорт, а и значителни спестявания на енергия.

Как работи инверторният климатик?

Инверторните климатични системи работят по различен начин от традиционните. Вместо да работят на пълна мощност и след това да се изключват, инверторните климатични системи регулират капацитета си, за да поддържат желаната температура. Това е постигнато чрез променлива скорост на компресора, което позволява на устройството да работи по-ефективно и да предоставя стабилно отопление или охлаждане.

Предимства на инверторните технологии

  • Енергийна ефективност: Инверторните климатици предлагат високи коефициенти SEER и SCOP, което означава, че изразходват по-малко енергия за охлаждане и отопление.
  • По-тиха работа: Поради способността на инверторните системи да регулират мощността, те работят значително по-тихо в сравнение с традиционните климатични системи.
  • Намаляване на разходите за енергия: С течение на времето, по-ниският разход на енергия се превръща в значителни спестявания за вашия бюджет.
  • Дълготрайност: Инверторните системи обикновено имат по-дълъг живот, благодарение на по-малкото натоварване на компресора.

Актуални функции на KAISAI KTI-18HWG32X KOX330-18HFN32X

Климатикът KAISAI KTI-18HWG32X KOX330-18HFN32X е проектиран с множество функции, които подобряват качеството на въздуха и комфорта в помещението.

Екологичен хладилен агент R32

Една от ключовите технологии в KAISAI KTI-18HWG32X е използването на хладилен агент R32, който е по-екологичен и с по-нисък потенциал за глобално затопляне в сравнение с традиционните агенти. Изборът на R32 не само, че е по-добър за околната среда, но също така подобрява енергийната ефективност на системата.

Всмукване на пресен въздух

KAISAI KTI-18HWG32X разполага с функция за всмукване на пресен въздух, която осигурява постоянно обновяване на въздуха в помещенията. Защитете здравето на вашето семейство с постоянен поток свеж въздух, което е особено полезно в затворени пространства.

Опции за статично налягане

Настройките на статичното налягане позволяват на потребителя да регулира работата на климатичната система в зависимост от специфичните нужди на помещението. С различни опции за налягане, можете да постигнете оптимален комфорт, без значение от размерите на помещението.

Системи за автоматична диагностика

KAISAI KTI-18HWG32X е оборудван с интуитивни системи за автоматична диагностика, които осигуряват своевременни предупреждения за проблеми, което позволява бързо решаване на потенциални проблеми и удължава живота на уреда.

Климатикът KAISAI KTI-18HWG32X KOX330-18HFN32X е идеален избор за всеки, който търси качествено, енергийно ефективно и екологично решение за отопление и охлаждане на помещения. С множество напреднали технологии и функции, този модел е създаден да осигури максимален комфорт при минимално въздействие върху околната среда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!