Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32X

Инверторен климатик касетъчен KAISAI KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32X

3199,00 лв.

Код: KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32Xbc Категория:

Описание

С инверторния климатик касетъчен KAISAI KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32X, можете да се наслаждавате на комфортна температура през всички сезони. Този висококачествен климатик е проектиран с иновации, които предприемат своята работа на ново ниво. Със SEER от 6.10 и SCOP от 4.00, климатикът KAISAI предлага не само висока ефективност, но и значителни икономии на разходите за електрическа енергия, категория A++. Работата му с DC мотор осигурява по-тихо и енергийно ефективно охлаждане и отопление.

Дизайн и технологии на KAISAI KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32X

Дизайнът на климатикa е иновативен, с внимание към детайлите и нуждите на потребителите. Инженерите на KAISAI са се постарали да съчетаят комфорт с естетика, създавайки продукт, който не само изглежда добре, но също така работи отлично.

Високоефективен DC мотор

DC моторът в Климатика осигурява до 30% по-висока ефективност в сравнение с традиционните моторни системи. Технологията контролира оборотите на вентилатора и компресора, което означава, че климатикът се адаптира към текущите потребности за охлаждане и отопление.

Температурен датчик (опция)

Температурният датчик (опция) е допълнителен аксесоар, който може да се интегрира с климатичната система. Той позволява на климатика да регистрира температурните промени в стаята и автоматично да коригира температурата, за да поддържа постоянно комфортна атмосфера.

Предимства на инверторната технология

Инверторните климатици, какъвто е KAISAI KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32X, са изключително изгодни. Те не само, че предлагат спестяване на енергия, но и подобрена устойчивост на температура. За разлика от традиционните климатици, инверторите работят с променливи обороти, което спомага за избягването на големи колебания в температурата.

Дълготрайност и надеждност

Климатикът KAISAI е проектиран с акцент на дълготрайността. Той е създаден от качествени материали, което осигурява надеждна работа през годините. Инсталацията и поддръжката на климатичната система също са опростени, което прави процеса приятен и удобен за потребителя.

Екологични характеристики

Потребителите все повече се интересуват от екологичните аспекти на своите уреди, затова KAISAI KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32X предлага решения, които намаляват въглеродния отпечатък. Климатика работи с фреон, който е щадящ околната среда и не влияе негативно на озоновия слой.

Работен режим и комфорт

KAISAI KCD-24HRG32X KOX430-24HFN32X предлага различни режими на работа, включително охлаждане, отопление, вентилатор и деконтаминация. Всеки режим предоставя специфични предимства, позволявайки на потребителя да настрои климатика спрямо специфичните нужди.

Лесно управление

Управлението на климатика е лесно и интуитивно. С дистанционно управление или през мобилно приложение, потребителите могат да настройват всички функции и режимите на работа. Системата позволява дори контрол отдалеч, което повишава комфорта за потребителите.

Автоматичен режим

Автоматичният режим е идеален за тези, които не искат да се занимават с ръчно регулиране на настройките. Климатикът сам определя оптималната температура и условия на работа.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!