Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WF + SRC25ZS-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WF + SRC25ZS-W

1929,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WF / SRC25ZS-W се характеризира с висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Подходящ е за помещения до 20 кв.м и притежава богат набор от функции, вграден W-FI модул, стилен дизайн и алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520806_2bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WF / SRC25ZS-W представлява изключително решение за контрол на температурата във вашия дом или офис. Със своят енергийен клас A+++ на охлаждане и A++ на отопление, климатикът предлага не само комфорт, но и значителна икономия на електрическа енергия. Този инверторен климатик е идеален за помещения с площ до 20 кв.м, което го прави изключително подходящ за всекидневни, спални или малки офиси.

Основни характеристики на Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WF/SRC25ZS-W

Климатикът разполага с множество опции и функции, включително вграден Wi-Fi модул, който позволява дистанционно управление през мобилен телефон. Това е особено удобно за хора с динамично ежедневие, които искат да настроят климата в помещението преди да се приберат вкъщи. Допълнително, алерген-деактивиращата система за пречистване на въздуха осигурява по-чист и свеж въздух, като минимизира риска от алергии и респираторни заболявания.

Отлични показатели на охлаждане и отопление

С отдавана мощност на охлаждане от 2.5 kW (макс. 3.1 kW) и отопление от 3.2 kW (макс. 4.5 kW), климатикът е способен да се справя ефективно с различни климатични условия. Това позволява на потребителите да се наслаждават на оптимална температура независимо от сезона. Невероятeн хладилен коефициент (EER) от 4.03 и сезонен коефициент на охлаждане (SEER) от 8.5 обясняват защо Mitsubishi Heavy Industries е лидер в индустрията.

Модерен и стилен дизайн

Със своя модерен и елегантен дизайн, климатикът лесно се вписва в интериора на всяко помещение. Размерите на вътрешното тяло (290 x 870 x 230 мм) и теглото (9.5 кг) го правят лесен за инсталиране и позициониране, а нивото на шум от 19 dB в безшумен режим го прави почти незабележим, докато работи. Външното тяло (540 x 780 x 290 мм) също е проектирано с внимание към детайлите, осигурявайки надеждност и продължителност на живота на уреда.

Икономия на енергия и надеждност

Годишният разход на електроенергия е впечатляващ – само 103 kWh за охлаждане и 804 kWh за отопление. Това подчертава ангажимента на Mitsubishi Heavy Industries към устойчивата енергийна система. С хладилен агент R-32, климатикът осигурява не само ефективност, но и намаляване на емисиите на парникови газове.

Заключение

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZS-WF / SRC25ZS-W е перфектният вариант за тези, които търсят съвременен, икономичен и надежден климатик. С над 36 месеца гаранция, потребителите могат да бъдат уверени в качеството и ефективността на продукта. Възползвайте се от най-доброто, което климатичната индустрия предлага!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!