Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WF + SRC20ZS-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WF + SRC20ZS-W

1759,01 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WF / SRC20ZS-W се характеризира с висок енергиен клас: А+++ на охлаждане и А++ на отопление. Подходящ е за помещения до 17 кв.м и притежава богат набор от функции, вграден W-FI модул, стилен дизайн и алерген-деактивираща система за пречистване на въздуха. Всички климатици от серията са с 36 месеца гаранция.

Код: 2520846_1bt Категория:

Описание

Ако търсите мощен и енергийно ефективен климатик, инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WF / SRC20ZS-W е перфектният избор за вас! Този климатик е проектиран с висока производителност и стилен дизайн, подходящ за съвременните домове. С енергиен клас A+++ за охлаждане и A++ за отопление, той осигурява максимален комфорт с минимални разходи за електрическа енергия. С мощност от 7000 BTU, климатикът е идеален за помещения до 17 квадратни метра.

Основни характеристики на инверторния климатик

Технологията на инверторите позволява на климатичните системи да адаптират мощността според нуждите на помещението, което води до значителна икономия на енергия. Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WF / SRC20ZS-W предлага множество функции, включително:

Wi-Fi модул

Интегрираният Wi-Fi модул позволява дистанционно управление на климатика чрез мобилно приложение, така че можете да регулирате температурата от всяка точка, където се намирате.

Алерген-деактивираща система

Климатика разполага с система за пречистване на въздуха, която елиминира алергените и замърсителите, осигурявайки здравословна и свежа среда в помещението.

Работни температури

С работна температура на охлаждане от -15 до 46 °C и отопление от -15 до 24 °C, климатикът осигурява оптимален комфорт по всяко време на годината, независимо от времето навън.

Климатикът в детайли

Вътрешното и външното тяло на климатичната система Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-WF / SRC20ZS-W са проектирани така, че да осигурят максимална ефективност и тиха работа. Вътрешното тяло е компактно с размери 290 x 870 x 230 мм и тегло 9.5 кг, което позволява лесен монтаж. Външното тяло, с размери 540 x 780 x 290 мм и тегло 31 кг, е устойчиво на неблагоприятни условия и предлага надеждност.

Ниво на шум

Една от предимствата на инверторния климатик Mitsubishi Heavy Industries е ниското ниво на шум. Нивото на шум на охлаждане достига до 19 dB, което означава, че климатикът работи почти безшумно. Това го прави идеален за спални и телевизионни стаи.

Производителност и енергийна ефективност

С EER от 4.55 и SEER от 8.5, климатикът осигурява отлична производителност без да увеличава разходите за електрическа енергия. Годишният разход на електроенергия на охлаждане е само 83 kWh, докато за отопление е 793 kWh.

Защо да изберете Mitsubishi Heavy Industries?

Mitsubishi Heavy Industries е известен производител на климатични системи с репутация за качествени и надеждни продукти. С 36 месеца гаранция, клиентите могат да бъдат сигурни в своя избор. Климатикът SRK20ZS-WF / SRC20ZS-W е чудесен избор за тези, които искат да подобрят комфорта в дома си и същевременно да пестят енергийни разходи.

Сerken с климатичната система Mitsubishi Heavy Industries, ще имате достъп до технология и иновации, които ще направят живота ви по-лесен и приятен. Няма повече проблеми с некомфортни температури или високи сметки за ток; просто настройте желания комфорт и се насладете на безпроблемната работа на климатика.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!